reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

ja nie wiem co jest z Szymem...u Zgagi bylismy i byl grzeczny do Anineczkow jak pojedziemy to tez...ale ,ale,sa to dzieci starsze,bo u Zgagi tylko wlasciwie z Ada sie bawil wiec i nie podskakiwal...tak samo jak Anineczko chlopcy sa starsi.
Ja mam tutaj kolezanki,ale z mloodszymi dziecmi....i tez mlody wtedy szaleje...a o dzisiejszym dniu nie wspomne...
Sa,tam dzieci mlodsze od niego-wiec hulaj dusza....
Madbebe moj jako tako nie bije,wiadomo zdarzy mu sie,ale z ato wyrywa zabawki,popycha,rzuca w dzieci,nawet potrafi wejsc na dziecko coby mu wyrwac zabawke a przy tym nie raz krzyczy!!!Zadne dziecko sie nie zachowuje jak on....nie slucha co do niego mowie,ogolnie jest nie doogarniecia,przynajmniej ja czasami nie daje rady!!!
Wychodzilam z nim na korytarz pare razy coby mu nagadac,ale co ty on dalej to samo:baffled::-(
Asienko nie narzekaj,masz racje:)
Madbebe kurde ja tak dokladnie to nie wiem jak ona przyjmuje,ale w poniedzialek,czwartek i chyba srode to bankowo,ale cos mi sie wydaje ze chyba caly tydzien..od 9-17.jak bede tam to sie dopytam...chyba ze AgaNatalia jest bardziej zorientowana:)
Gdybyscie sie jednak zdecydowali to ja zapraszam,pokoj mam wolny:)

reklama
lubiczanka-seryjnie!Mam kilka siwych,to te które widzę w lustrze,wiec może być więcej,z tylu np. :blink:
anineczko-na bank tego samego dnia można doogladac,tylko nie pamiętam po jakim czasie dokładnie :sorry2:Tam się wyświetla komunikat z reszta jak Ci się limit minut skończy :tak:
Odpoczywaj,poleń się..:blink:A Ty bez TV..:sorry2:hmmm.A na drutach umiesz robić? ;-):-D
ewelcia-dowiedz się jak możesz,please :blink: Wspomnij ze ja z Galway aż przybieżę :-pNajlepiej byłoby w pt.,ze o sobocie nie wspomnę,ale w weekendy zapewne nie przyjmuje :baffled:
Chyba nie bede miała wyjścia,jak skorzystać z jej usług,bo nie damy rady z ta PL.Bilety tanie tylko na styczeń,a my przeprowadzkę w styczniu mamy :baffled:

A Wikta dzieli równo,nie patrzy
-starszy czy młodszy :no::zawstydzona/y:Juz Jej mowie,ze jej ręka uschnie i odpadnie,to mi to ciągle powtarza teraz ;-):-D

Prosiłam mamę,żeby zobaczyła mi za garnkami w PL,bo tu nic znaleźć nie mogłam,a Ona wzięła i kupiła,cały komplet,za ponad 500zl :szok: i jeszcze krzyczy,ze pieniędzy nie chce,bo to prezent na gwiazdkę.Nie powiem,ze się nie ciesze,bo świetne są,5cio warstwowe dno i sporo ich w tym komplecie,nawet z patelnia..A z drugiej strony się wściekam,bo z Nia tak zawsze.Nigdy nie chce pieniędzy,za nic.Musze tu jej coś kupić chyba w zamian i nie będzie zmiłuj :blink:Tylko co..:confused:

ewelcia Szym czuje respekt przed starszymi,to chyba normalne,że się nie podnosi ręki na większego i silniejszego. :sorry2: sama bym nie podniosła :-D
Może drastyczniej? Jak dwa upomnienia nie pomogą to pakujesz do wózka i wychodzisz z imprezy? I nie ulegasz :no:

madbebe noooo właśnie nie potrafię na drutach,ani na szydełku,za co pluję sobie w brodę :rofl2:
Pewnie znowu zaraz będę puzzle układac z chłopakami :-D
Fajnie ,że mamcia taki prezencik zakupiła,też bym chciała :-p Wikta niech zrobi laurkę Babci,najbardziej rozczulają :-D

Lubiczanko aaa tak,nasz polonez fajny jest tylko dziś robiły dziewczyny reorganizację w sklepie,wszystko zmieniło swoje ustawienia i nic znaleźc nie szło :nerd:
A też sobie zakupiłam mydełko i kremik,a ty nie potrzebujesz jeszcze?

anineczko-a co ja mam zrobić z Wikta mi powiedz. Ona respektu nie czuje jakoś i żaden jej nie oddaje,co dziwne.Tzn. świadczy to o dobrym wychowaniu,tylko wolałabym chyba żeby poczuła na własnej skórze jak to jest :sorry2:
Hmmm..ciężko będzie namówić Wiktę do malowania 'na zadanie'.Chyba ze sklecę coś z dotychczasowych malunków ;-)tzn. abstrakcji liniowej :blink::-D

no bo bab się nie bije :-D
nie wiem,nie potrafię sobie wyobrazic jak wychowac córkę :rofl2: wiem,że my z chłopakami naszymi się nie cyrkolimy,owszem też mają swoje za uszami,zwłaszcza Mateusz,ale często jest tak ,że nie ma dyskusji,znają kąty w domu :evil:

Chłopaki mieli za zadanie narysowac laurki teraz dla babci i dziadka.Antek oczywiście narysował kwiatuszki,serduszka...a Matt statek kosmiczny :baffled::rofl2:

Ewelcia, madebe- nie zazdroszcze. U nas tak na szczescie nie ma, jak czasami Asia sie rozszaleje to mowie raz ze pojdzie do kata a za drugim razem juz stoi i biadoli, potem przychodzi i przeprasza:tak::-Dale tez nie da sobie w kasze dmuchac, wyrywa i krzyczy przy tym, wiec jak ma racje to ja wtedy nie ganie, a co potem ja beda tluc w przedszkolu, niech sobie radzi od malego;-):-p

uff my juz po podpisce, oczywiscie polski sklep zaliczylam jeszcze w nim nie bylam i szlak mnie trafial bo nie moglam nic znalexc.
Anineczko ha ha od czego jest You tube moze ci linka podeslac jak zrobic gwiazdeczki sniezynki na szydelku a pozniej mozesz sobie w oknach powiesic na swieta.;-):-D
Moje dziecko od kilku dni apetytu nie ma od rana do 12 wogole nie je, jak przyjdzie z przedszkola je to co miala w plecaczku miedzy 15 a 16 jest obiad a ta ucieka:wściekła/y: a na kolacje dwa razy chleb ugryzie lub ewentulanie danio, dzis mojá zupá grochowá pogardzila:wściekła/y::wściekła/y: (matka bedzie teraz przez caly tydzien te zupe wpierdzielac) ugotowalam jej kilka pierogow z serem bo lubi i tez nie chciala odstaly 2 godziny i teraz dopiero zimne je:wściekła/y:.
Madbebe ale Ci mamcia prezent sprawila super.

reklama
kasiuleczko to ty mi byś musiała jeszcze wytłumaczyc czym ja mam te gwiazdeczki robic :-D
To znaczy szydełko gdzieś mam bo pasemka przez czepek się kiedyś wyciągało,ale w odpowiednim wątku napisz mi co musiałabym kupic,najlepiej wstawiając zdjęcia tych produktów.Szydełka też mają jakieś rozmiary,co nie?

Grochówki nie jadłam wieki :szok::-D
nie umiem robic,ale za to jutro będzie kapuśniak :-)

Do góry