malutka2326
Fanka BB :)
to był mój 8 razteż mamy cordobe
podałaś link na azs i wyczytałam że takie odrywające się uszy, ciemieniucha wiecznie nawracająca
i swędzenie mogą być jednym z objawów
pani dr też nam powiedziała że to może być początek alergii ale jakoś wtedy się nie przejęłam ...
no właśnie ja też nie wiem co się dzieje z tym moim młodszakiem ... ciągle beczy, zaczyna się robić taka jak ta starsza![]()
ciągle płacze, wiecznie rączki, z usypianiem włącznie ...
Witam się i ja...
No my już nie mamy

Mój mały nie toleruje kleiku ryżowego, dopiero dziś do tego doszłam, kilka dni temu pisałam ,ze mały dostał troszkę kleiku i walnął dwie piękne kupy, byłam zadowolona, ale coś mu też było trochę później, marudził, sądziłam ,że to zęby, na drugi dzień dałam mu więcej kleiku ale z domieszką jabłka ze słoiczka, ewidentnie wtedy bolał go brzuszek, kupa poszła bardzo ciemno zielona, sądziłam ,że to po jabłku bo dostał pierwszy raz (wcześniej tylko soki i było ok) odstawiłam mu wszystko na kilka dni... Za to wczoraj coś mnie trzepło i po przeczytaniu posta kingolinki dodałam małemu kleiku na noc do mleka, 3 miarki w nadziei ,że dłużej pośpi, mały obudził się już ok 2 chwilkę pomarudził i zasnął, sądziłam ,że coś mu się przyśniło, o 4 pobudka, wcześniej niż to bywa na samym mleku, no ale cóż znowu mu flachę z kleikiem zrobiłam, następna pobudka o 7 i wielka kupa, przysnął przed 8 ,a po 8 pobudka na następną kupę, tym razem ze śluzem i tak już nie spał cały Boży dzień, tylko się prężył, wyginał i płakał, była też trzecia kupa, sam śluz, teraz odsypia... Szperałam w necie no i się doszukałam ,że może mieć uczulenie na ryż:-(, stąd ten link który wkleiłam