reklama
i niech tak dalej będzie! do piątku jeszcze chwilkę ma![]()
:-):-):-)Melduję, że będziemy w piątek! (diagnostykę szpitalną mamy dopiero za miesiąc...)
Soki/owoce/słodycze zakupię.
Zołzę zgarnę - wyślij mi proszę new adres via sms - dasz radę zejść sama z fotelikiem i klamotami? Możesz najpierw Ediego wrzucić do auta, a potem po resztę skoczyć
Co do ciuszków - coś postaram się przywieźć.
Mrsmoon - mam nadzieję, że tym razem Maja nie zrobi nam psikusa
no i pamiętaj, że odpowiadasz za główne danie więc bez Ciebie nie będzie tak smacznie
Forever - bez prezentów tym razem prosimy
Nutria - jak tam "smarkacze"? Coś mam Ci pomóc zabrać?
A o której w końcu się spotykamy? 11:00?
Soki/owoce/słodycze zakupię.
Zołzę zgarnę - wyślij mi proszę new adres via sms - dasz radę zejść sama z fotelikiem i klamotami? Możesz najpierw Ediego wrzucić do auta, a potem po resztę skoczyć
Co do ciuszków - coś postaram się przywieźć.
Mrsmoon - mam nadzieję, że tym razem Maja nie zrobi nam psikusa
Forever - bez prezentów tym razem prosimy
Nutria - jak tam "smarkacze"? Coś mam Ci pomóc zabrać?
A o której w końcu się spotykamy? 11:00?
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Silva - prezent masz odfajkowany więc się nie martw
Co do zasady 11, ale jakby któraś mogła wcześniej przybyć abym mogła Nutrię do garażu wpuścić.

Co do zasady 11, ale jakby któraś mogła wcześniej przybyć abym mogła Nutrię do garażu wpuścić.
FOREVER na bezsennosc cierpisz?! na noc dalam Mai nurofen i juz 12h bez goraczki jest:-) nurofrn byl profilaktycznie tak jak nasza pediatra zalecila,bo wieczorem miala 36.8.Po poludniu jade po skladniki na tarte a wieczorem pieke!Nie moge kolejny raz Was zawiesc! Na 9.15 ide do lekarza,niech jak obejrzy
Jestem totalnie nieogarnięta, ale postaram się nie dać plamy
Mam listę i zamierzam kolejno realizować punkty - wyjąć fotelik z naszego auta, kupić składniki i zrobić sałatkę, w jedno miejsce ułożyć kocyk i ciuszki do oddania, co bym nic nie zapomniała. A i lunch młodemu muszę przygotować, bo konsumpcja odbędzie się na miejscu u F&K ;-) Dżizas, ale emocje ;-)
Mam listę i zamierzam kolejno realizować punkty - wyjąć fotelik z naszego auta, kupić składniki i zrobić sałatkę, w jedno miejsce ułożyć kocyk i ciuszki do oddania, co bym nic nie zapomniała. A i lunch młodemu muszę przygotować, bo konsumpcja odbędzie się na miejscu u F&K ;-) Dżizas, ale emocje ;-)forever_young
Niemłoda mama Młodej
Mrsmoon - nie, ale Młoda spać nie daje więc postanowiłam się zająć czymś pożytecznym 
Ja - Zołza - lista to podstawa - ja dopiero po dłużej chwili zakumałam co znaczy F&K....

Ja - Zołza - lista to podstawa - ja dopiero po dłużej chwili zakumałam co znaczy F&K....

reklama
Podziel się: