reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sihaya z 6 sierpnia - a upodobania, to nam się idealnie pokryły, zakupów nie lubię chyba że targi warzywno owocowe (najfajniejsze gdzieś na południu europy, najlepiej we Włoszech), ogródek i sadzenie roślinek uwielbiam, mąż na mnie krzyczy jak kolejne kwiatki do domu przynoszę bo na parapecie nie ma już miejsca.
No i jeszcze kupowanie dodatków do mieszkania strasznie lubie, bardzo mi się podobało urządzanie mieszkania i wogóle wydaje mi się, że się minęłam z powołaniem i powinnam być archtektem wnętrz.
A bez książek sobie życia nie wyobrażam, mogłabyś przeczytać "tam gdzie spadają anioły" - jestem ciekawa czy Tobie też się spodoba.

Domik cw, ja biorę wiesiołka, folik i castangus

reklama
ja przez tą chorobę to nawet kwas foliowy przestałam brać. Ale ogólnie biorę kwas, magnez i brałam wiesiołek w pierwszej fazie cyklu. A i jeszcze witaminę b complex biorę.

Chyba mi wreszcie dziś nie idzie gorączka na noc:) Zaczynam żyć:) Mogłabym krzyczeć z radości gdyby nie to, że nawet mówić nie mogę:)

ja też biorę na razie kwas foliowy ,ale pewnie po wizycie w piątek będę brała też duphaston

gdzieś czytałam że warto brać witaminę e ,podobno pomaga i zapobiega poronieniom

Ostatnia edycja:
Bzibziok, Sihaya to ja mam takie same upodobania i ja z połowy września jestem ale to już inny znak zodiaku:)
zakupów nie dosyć, że nie lubię to nienawidzę... nawet samej atmosfery galeriowo-centrowej nie trawię.
A domowo wystrojowe rzeczy też lubię. I te chciałam być architektem ale zrezygnowałam na rzecz matematyki i informatyki.

dzięki dziewczyny za dopowiedź. mam teraz troche czasu bo mężuś do 22 w pracy. Wy tu mi takie nazwy dajecie a ja kompletnie zielona jestem:eek:
a ten wisiołek to na co?? sory, pewnie głupie pytanie
mynia_82 życze powrotu do zdrowia

karola a Ty sama tak zdecydowałaś czy to Twój gin??
ja obecnie biore tylko folik bo po tym co gin mi przepisała czyli femibion natan1 trochę mi sie przytyło...
no ale myśle sobie, że jak już będą II krechy to mogę jeśc wszystko i wygladac jak szafa trzydrzwiowa:-D
ponoc kwas foliowy najważniejszy. tak?

Sama zdecydowałam :)

To dla tych co się starają i już są w ciąży :)

:eek:
a ten wisiołek to na co?? sory, pewnie głupie pytanie
mynia_82 życze powrotu do zdrowia

Na poprawę śluzu :)

to smacznego Czarni:) ale Ty się zdrowo odżywiasz... ja to właśnie konsumuje z m chipsy:| bo sobie zamówił do meczu;) ale dzień wolny od oczyszczania mam nadzieję nie zaszkodzi;)

Bzibziok co tam u Ciebie? tak się ostatnio zastanawiałam, jak pisałaś, że mamy podobne upodobania... z którego sierpnia jesteś?;>

Karola biorę dalej i robię co jakiś czas badania - póki co niezmiennie utrzymuje się w granicy 1:)

ja zdrowo a w życiu :D tylko lubie czasami zjesc jakies warzywko
i stało sie to czego sie obawiałam Oliwka wstała i jest pełna zycia :(

Wyciąg z wiesiołka wpływa dobrze na śluz, przynajmniej u mnie zalecana dawka to trzy cykle od okresu do owulacji dwa razy dziennie po 2 tabletki

reklama
karola dzięki za info:tak: no Wy tu jesteście lepsze niż nie jedna encyklopedia medyczna:-D
a to jest dostępne bez recepty czy jak?? możecie cos o tym napisac??
i czy którejś z Was ten specyfik pomógł w zobaczeniu II kreseczek??

Do góry