reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Bzibziok, Sihaya to ja mam takie same upodobania i ja z połowy września jestem ale to już inny znak zodiaku:)
zakupów nie dosyć, że nie lubię to nienawidzę... nawet samej atmosfery galeriowo-centrowej nie trawię.
A domowo wystrojowe rzeczy też lubię. I te chciałam być architektem ale zrezygnowałam na rzecz matematyki i informatyki.

Tak czułam Mynia, że Ty też podobne masz upodobania. A już z tymi programami w urzędach to masakra:)

reklama
karola dzięki za info:tak: no Wy tu jesteście lepsze niż nie jedna encyklopedia medyczna:-D
a to jest dostępne bez recepty czy jak?? możecie cos o tym napisac??
i czy którejś z Was ten specyfik pomógł w zobaczeniu II kreseczek??

OLEJ Z NASION WIESIOŁKA(Wiesiołek) OEPAROL,GAL
Pomaga poprawić śluz szyjkowy - zwiększa jego ilość, szczególnie typu płodnego . po zastosowaniu wiesiołka, sluz staje sie mniej wrogi i pomaga pozostać plemnikom żywym nawet do 5 dni.
Picie dużej ilości wody (odpowiednie nawodnienie organizmu wpływa na jego funkcje wydzielnicze) i branie wiesiołka powoduje zwiększenie ilości sluzu i poprawienie jego jakości.
Reguluje też pracę niektórych hormonów. Lekarze zalecają to lekarstwo przy menopauzie, syndromie przedmiesiączkowym.
DAWKOWANIE:
3 x po 1-2 kapsułki dziennie, bierzemy go tylko do owulacji , gdyz powoduje on skurcze macicy

Mi jeszcze nie ale liczę na to :)

ja zdrowo a w życiu :D tylko lubie czasami zjesc jakies warzywko
i stało sie to czego sie obawiałam Oliwka wstała i jest pełna zycia :(

Wiem, że porównanie nie na miejscu ale ja tak samo na palcach chodzą jak mój kot zaśnie. Jak się obudzi to od razu patrzy na mnie z miną "co ty znowu kombinujesz?" i zaczyna się szaleństwo do 1 w nocy. Tylko Oliwka raczej Cię nie gryzie, ale też w łazience jej zamknąć nie możesz ;-) Współczuję.
Ja już bym tak chciała, żeby moje życie zmieniło się na takie życie z dzidzią:)

Bzibizok dzięki za propozycję, przeczytam na pewno:) dwa razy zachęcać mnie nie trzeba:)
ja jestem z 28ego - myślałam, że może podobnie jak Ty to bym padła ze śmiechu już:) do tych upodobań jeszcze żagle bym dodała hehe... a mam w sumie już taką koleżanką z którą mamy takie same upodobania, podejście do życia i takie tam... naprawdę dużo tego, nawet okazało się, że w dzieciństwie obie na balet chodziłyśmy hehehe..

Mynia to teraz już będzie z góry z choróbskiem, jeszcze tylko odzyskać głos i znów możesz lecieć do swojego S.:)

karola dziekuję za odpowiedź. jak na razie nie wiem kiedy mam owulacje bo przy takich nieregularnych okresach to cieżko zauważyc. muszę zacząc bacznie przygladac się swojemu organizmowi. no ale oby Tobie to pomogło:tak:
na razie będę wierzyc w siłę męża:-D

Czarni - och jak Cie rozumiem :D ja mialam to samo z myciem wlosow u Piotruli!, ale na szczescie odpukac od jakis 2 tyg jest zwrot o 180 stopni! nagle zaczal sobie sam polewac miska glowe i wklada glowe pod wode, az sama w szoku bylam, a kapiel przedtem to byla istna katorga
a co do bicia, to u nas jest jedno wyjscie - nie wolno tak robic i ostrzezenie pojscia na 'niegrzeczne krzeselko'
;-)

Mynia_82 hejka :D

Sailor_Moon - moze.. moze.. :D

Goko :D oh a juz myslalam ze bede jedyna z ochota na trojke :zawstydzona/y: cudnie [buziak]

bo wiecie.. dzisiejszych czasach to jak na szalona na mnie patrzyli niektorzy jak kiedys wspominalam moze o trojce , dlatego sie zamknelam i nikomu z mezem nic nie mowimy

sihaya - oh jezeli zaciaze maj albo czerwiec to bede miala kolejne lutowe dziecko hihi :D ale by bylo...
juz po tamtych dwoch mnie sie pytali czy przypadkiem w maju nie mamy jakies rocznicy czu cus... hehe
no i witaj rownolatko ;-)

agacynda - jak dla mnie najlepsza antykoncepcja jaka mialam ( a mialam rozne ;-)) zadnych skutkow ubocznych

jak tak was czytam o tym zakochaniu do meza to sie tak slodko na sercu robi
ja swojego tez ubostwiam choc malzenstwem od 4 lat to para jestesmy od prawie 14 ;-)

ja tez nie wiem jak sie dopisac do tabelki bo u mnie @ to czarna magia...
teraz mialam cykl 50 dni...

moj jest anty-meczowy
ale oglada wlasnie Grand Design - fajny program
i w sumie spod byka patrzy na mnie ze siedze na forum hehe:-)

mi jeszcze zostalo rozwieszenie prania na dzisiaj i zmycie naczyn ;-)

domikcw- ja biore kwas foliowy z witaminami

och ja ostatnio tak przesadzam ze slodyczami ze chyba mi z +3kg doszlo :zawstydzona/y:
ale mam postanowienie ograniczyc taki plan przed zaciazeniem :tak:

Czarni - ha! tez masz Oliwke :D temperamentne nie? ;-)

Mynia_82 - ooo... ja mam dwa kociaki, rudzielca i czarnulca, maja 5 miesiecy

jezuuuuuuu dziewczyny, nadrobienie was normalnie graniczy z cudem. ale juz dobijam do konca :D

okej zabieram sie za roboty domowe i uciekam do wyrka :)

dobranoc :-)

Podejrzewam, że żadnej z nas starających się jeszcze wiesiołek nie pomógł ale liczymy, że pomoże bo podobno pomaga.

Stęskniłam się za Wami. Teraz jak lepiej się czuję to dopiero zaczynam być wściekła że ta owulacja i wyjazd takie bezowocne... ehhh
Mgiełka się coś nie odzywa... czyżby mąż przyjechał? :D

reklama
Do góry