reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

karola dziekuję za odpowiedź. jak na razie nie wiem kiedy mam owulacje bo przy takich nieregularnych okresach to cieżko zauważyc. muszę zacząc bacznie przygladac się swojemu organizmowi. no ale oby Tobie to pomogło:tak:
na razie będę wierzyc w siłę męża:-D

Kochana stwórz sobie swój wykresik będzie ci łatwiej ocenić owu po temperaturze.

Strona to wykresu http://enpr.pl

Tu niektóre z nas już maja i każda może pomóc w razie pytań ... zawsze to coś z tej temperatury da się wyczytać :)

reklama
Ja obstawiam, że dwa miesiące. Myślisz, że damy radę? ;)

Mam taką nadzieję kochana bo już opadam z sił a na dobitkę jeszcze ciągle w koło mnie zaciążone a ja tylko im gratuluję a serce mnie ściska ...

Och żeby tak się nam udało... już byśmy rozmawiał jak się czujemy i czy nie mammy mdłości :) :-):-):-)

ale wy szybko piszecie masakra
ja biore kwas i pije multiwitamine czasami kiedyś brałąm witamine E bo to na płodnosc ale przestałam bo mam jej chyba aż nad :D i z jak były staranka o Oliwie to też brałam
u nas jest karny jeżyk siedzenie samemu w pokoju przez 5 minut działa to na kolejne 10 i znowu czasami mi ręce opadają ale cóz trzeba byc silnym

podziwaim Was za systematycznośc w mierzeniu temperatury. ale może to dobry pomysł;-)

Wy macie kotki a ja mam psa kundelka i sunie shi-tzu no i nawet jej udało się zafasolkowac:-D czyli rodzina mi się powiekszy:-D

reklama
Mam taką nadzieję kochana bo już opadam z sił a na dobitkę jeszcze ciągle w koło mnie zaciążone a ja tylko im gratuluję a serce mnie ściska ...

Och żeby tak się nam udało... już byśmy rozmawiał jak się czujemy i czy nie mammy mdłości :) :-):-):-)

Karola... u mnie w pracy 7. Słownie siedem zaciążonych!!! A oprócz tego pare koleżanek...
A ja marzę o mdłościach, o senności. Moge nawet pół dnia nad kiblem spędzać byle z powodu ciąży:)

Do góry