AnnaJ007
Fanka BB :)
no ale nadal nie wiem gdzie mieszkasz....chyba że to tajemnica a Warszawa to jakaś 'przykrywka". A czepliwa i zlośliwa nie jestem tylko po prostu dyskusje chcialam pociągnąć.No ale nie każdy potrafi dyskutować...
no i chciałam wiedzieć gdzie takie duże wesela na jakie chodzisz sie robi bo napewno nie w Warszawie.
Ja ślubu nie ukrywałam,wszyscy znajomi i rodzina wiedzieli że biorę ślub w Pradze bo to piękne miasto i dla mnie taki ślub jest nietuzinkowy.
no i chciałam wiedzieć gdzie takie duże wesela na jakie chodzisz sie robi bo napewno nie w Warszawie.
Ja ślubu nie ukrywałam,wszyscy znajomi i rodzina wiedzieli że biorę ślub w Pradze bo to piękne miasto i dla mnie taki ślub jest nietuzinkowy.
No, ale tak to bywa, najlepiej liczyc na siebie... Ja co do teściów to bardzo dobrze Cie rozumiem, bo moi też mogliby, ale nie chcę pomóc, a gdyby ruszyli swoje dupeczki i troche się zainteresowali nie tylko sobą, to może by ten patałach wygrzebał się ze swoich problemów i nasze życie ciut inaczej by się pewnie potoczyło...
ale na szczęście zaraz wpadnie moja siostra to się zajmie małą a ja odpocznę :-) muszę wam opowiedzieć jaką radę dostał mój mąż od swojej bratowej jak powiedział, że nasza mała chora była, że najlepiej jest izolować dziecko i nie nastawiać go na kontakt z tyloma osobami co my, oni tak robili przez rok, że tylko we 3 byli