hej!
Witam sie po zakreconym dniu. Matko ile mnie pracy czeka w tym roku. Od poniedzialku do czerwca to chyba nie bede na bierzaco, buuu.
Dowiedzialam sie,ze w tym roku bede miala w tyg 24 godz +3godz karciane (darmowe na kolko jezykowe i wyrownawcze). Dochodzi ok 10 godzin tygodniowo na przygotowanie zajec i sprawdzanie wszelkich prac, plus raporty, rady, kursy e-learningu no i mega szkolenie na egzaminatora maturalnego i gimnazjalnego (prykaz dyrekcji) wiec bede jezdzila do szczecina sie doszkalac. W samej szkole wiec bedzie ok 40godz a dodatkowo uczelnia w tygodniu i w weekendy oraz korki bo mnie blagaja rodzice kilku uczniow abym ich gdzies wcisnela. Zapowiada sie ciekawie

. Boje sie tego roku poniewaz dostaje glownie klasy 'po przejsciach'. W jednej klasie bede trzecim nauczycielem, a w dwoch drugim. 3majcie kciuki aby to byly jedyne klasy, ktore bede musiala przejac. Chcialabym choc jedna 'swoja' klase licealna poprowadzic od poczatku poniewaz uczy sie wtedy lepiej.
Z dobrych wiadomosci dostalam umowe na czas nieokreslony!!!! Jupi

)))
Aniez no to w takim razie nie pozostaje nic innego jak ograniczyc owoce w diecie Bartuli. Moze zapiekane mu zasmakuja.
Aniam fajnie masz z tym outletem. Kurcze mialysmy sie tam razem wybrac i doopa. Pamietaj prosze o Majce jak bedziesz widziala jakies fajne wyprzedaze u siebie w Pumie. Choc szczerze mowiac dresikow rzadnych fajnych w tej kolekcji nie mieli (chyba,ze u nas taka bieda). Ja sobie kupilam w wyprzedazy kilka fajnych koszulek i bluze, Mai tylko jedna bluzeczke wybralam.
Maonka moja siostr wymyslila sobie te poduszki tylko z jeszcze innej serii, kosztowaly ponad 250zl za szt,ale z ciekawosci pozyczylam od niej jak wyjechala i w nocy zamienialam spowrotem na swoja bo na tej nie moglam spac. Moze to kwestia przyzwyczajenia bo siostra z malzem sa zachwyceni.
Mamusia no to sie dziewczyny by dogadaly. Ja tez sie zastanawiam czy nie spisywac gdzies tekstow Mai i chyba zaczne to robic aby pozniej posluchala jaka miala wyobraznie
Elvie fajnie, ze mama ci troche pomoze podczas tego zamieszania z budowa
milego popoludnia