Marcia92
Zaciekawiona BB
Zapytam tutaj - dlaczego zostałam ominięta w liście marcówek, tej przyklejonej na górze?
to, że nie piszę codziennie znaczy, że nie jestem z Wami?.... Czy mogę prosić o dopisanie, czy nie zasługuje na to? Marta, Wrocław, 20lat, 5.03.2013r, płeć jeszcze nieznana, Adela/Kacper.
Jest mi przykro.
to, że nie piszę codziennie znaczy, że nie jestem z Wami?.... Czy mogę prosić o dopisanie, czy nie zasługuje na to? Marta, Wrocław, 20lat, 5.03.2013r, płeć jeszcze nieznana, Adela/Kacper.Jest mi przykro.
umyłam jedno nagle zrobiło sie ciemno zawiało i sruuuu burza i tak kapie juz 4h, ja to mam szczęście, no nic poczekamy do jutra...... moze się uda.Cuś dzis mam dzień bolących cycków i jakies talie ciepłe są
, stanik poszedł precz bo mnie dzis wyjatkowo denerwuje.Od trzech dni wide ze chyba mi zaczyna wywalać brzuchola czy to oby nie za wcześnie ?
probowalam przekonac pania z recepcji zeby jakos troche wczesniej i przedstawilam jej sytuacje ze potrzebne mi zaswiadczenie czy moge rodzic naturalnie czy cc to powiedziala ze nic na to nie poradzi ze sa takie terminy chyba ze chce przyjechac i czekac 6-7godz i i tak nie ma pewnosci czy mnie pani doktor przyjmie. Powiedziala ze jesli mi tak bardzo zalezy to mi moze dac nr kom do pani doktor i mam dzwonic do niej po 21 i mam nadzieje ze uda mi sie z nia cos zalatwic i mnie jakos przyjmie w szybszym terminie