aniaczek
Fanka BB :)
Wróciliśmy z lasu z jedną siatką grzybów i drugą kani, w drodze powrotnej wstąpiliśmy na kebaba, mniam objadłam się, w weekend postanowiłam zaszaleć i pozwoliłam sobie zgrzeszyć.
Dziewczyny po moim brzuchu nic nie widać ciąży, ja może osobiście sama czuje, że troszkę bardziej mam wypukły, ale żeby to było widać to nie. Chętnie dla porównania pooglądam Wasze, mogę wstawić i swój, ale tam raczej nic nie widać.
Zauważyłam, że trochę cera mi się popsuła, robią mi się takie krostki czarne wągry w takich miejscach, gdzie to tej pory ich nie miałam, myślicie, ze mogę iść na oczyszczanie twarzy do kosmetyczki?
Nanulinka fajne te spodnie, tylko troszkę drogie jak dla mnie, ja do oszczędnych babek należę
Wiikki super, że się wszystko udało.
Dziewczyny po moim brzuchu nic nie widać ciąży, ja może osobiście sama czuje, że troszkę bardziej mam wypukły, ale żeby to było widać to nie. Chętnie dla porównania pooglądam Wasze, mogę wstawić i swój, ale tam raczej nic nie widać.
Zauważyłam, że trochę cera mi się popsuła, robią mi się takie krostki czarne wągry w takich miejscach, gdzie to tej pory ich nie miałam, myślicie, ze mogę iść na oczyszczanie twarzy do kosmetyczki?
Nanulinka fajne te spodnie, tylko troszkę drogie jak dla mnie, ja do oszczędnych babek należę
Wiikki super, że się wszystko udało.

brzuszek mnie lekko pobolewa, dziś powinna być @ wg terminu przedciążowego.
Raz jeszcze przepraszam za nadpobudliwość, myślałam, że jesteś jedną z tych kobiet, które uważają, że wszystko im się od życia należy tylko dlatego, że SĄ. Dobrze wiedzieć, że nie