reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

Wróciliśmy z lasu z jedną siatką grzybów i drugą kani, w drodze powrotnej wstąpiliśmy na kebaba, mniam objadłam się, w weekend postanowiłam zaszaleć i pozwoliłam sobie zgrzeszyć.

Dziewczyny po moim brzuchu nic nie widać ciąży, ja może osobiście sama czuje, że troszkę bardziej mam wypukły, ale żeby to było widać to nie. Chętnie dla porównania pooglądam Wasze, mogę wstawić i swój, ale tam raczej nic nie widać.
Zauważyłam, że trochę cera mi się popsuła, robią mi się takie krostki czarne wągry w takich miejscach, gdzie to tej pory ich nie miałam, myślicie, ze mogę iść na oczyszczanie twarzy do kosmetyczki?

Nanulinka fajne te spodnie, tylko troszkę drogie jak dla mnie, ja do oszczędnych babek należę ;)

Wiikki super, że się wszystko udało.

reklama
w C&A do 14.10 darmowa dostawa :D
tam fajne body w 5-paku są, super jakość, nic w praniu się nie dzieje i można w 60 st, wg mnie rewelacja

ja tam się pozytywnie nastawiam na cc ;p

Dziękuje kochane za życzenia. Ślub był cudowny tak jakby mój organizm zapomniał, że jest w ciąży i miałam tyle siły i energii, że dopiero o 4.00 poszłam spać. Jak tylko bedę miała jakieś zdjęcia to napewno wyślę :)

Super bardzo się cieszę. Czekam na fotki no i gratuluję wytrwałości. Ja padam o 20 :-D

Chmurko a masz jakieś wskazania do cc, czy po prostu chcesz?

Ej :szok: brzuszek mnie lekko pobolewa, dziś powinna być @ wg terminu przedciążowego.
W dodatku na czubkach brodawek zauważyłam płatki zasuszonej skóry i kropeczki białego, gęstego płynu. Nie za wcześnie na siarę? :-D

Wikki gratulacje z okazji slubu. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia:*
Slub to ogromne przezycie, sama to przechodziłam 2 miesiace temu:)a teraz jestem szczesliwa ze tak szybko udalo nam sie z dzidziusiem.
Dzisiaj mialam okropny dzien... po szkole dostalam jednorazowego brazowego plamienia. Dostalam kolejne zwolnienie na tydzien ...musze lezec i brac nospe forte 3 razy dziennie. Jutro ide zrobic badania krwi i moczu. Wizyta u gina dopiero za 2 tyg;/ W pracy nie wiedza co sie dzieje i musze powiadomic przelozonego o ciazy telefonicznie...;/

Citrus nieźle. Szybko się siara u ciebie pojawiła :-D

Karlaczek współczuję stresów. Mam nadzieję, że plamienie było jednorazowe i więcej się nie pojawi.

Wżarło mi wypowiedź :crazy: Raz jeszcze przepraszam za nadpobudliwość, myślałam, że jesteś jedną z tych kobiet, które uważają, że wszystko im się od życia należy tylko dlatego, że SĄ. Dobrze wiedzieć, że nie :-p

A tak już abstrahując, widziałam PRZEŚLICZNE body w C&A. Ostatkiem sił się powstrzymałam przed kupieniem ich :-D

Citrus: Ja nie wytrzymałam i kupiłam piękny komplecik spodenki i bluzeczka z C&A. Nie zgadniecie za ile za 4,90 przecena z 36 zl:) teraz sa wyprzedaze letnich ciuszkow dla maluchow. Tylko boje sie kupowac tak na duza skale narazie...

dziękuję za wsparcie Zapominajka:* tez mam nadzieje ze wiecej sie to nie powtorzy.
Plakalam dzis jak nienormalna, az z trudem powstrzymalam lzy zeby moc zadzwonic do gina po porade i mowic tak zeby mnie zrozumial....

Zapominajka, czuję się jak krowa mleczna :szok: Powiem ginowi przy następnej wizycie :-D

Karlaczek :-D Takie promocje to ja rozuuuuuumiem.

reklama
Citrus: Ja nie wytrzymałam i kupiłam piękny komplecik spodenki i bluzeczka z C&A. Nie zgadniecie za ile za 4,90 przecena z 36 zl:) teraz sa wyprzedaze letnich ciuszkow dla maluchow. Tylko boje sie kupowac tak na duza skale narazie...
No promocje super i akurat na ciuszki które nam się przydadzą. Tyle, że u mnie w sklepach nic nie było. Nawet nie było w czym przebierać :dry:

Citrus no zaskoczyłaś mnie z tą siarą :-D

Do góry