reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

aaa..no to ok, to pozniej bede o usg prosic. no bo w ogole to ja mam taka nadzieje,ze jak juz urodze to mi te hormony jakos wroca do normy i nie bede musiala co rano szprycowac sie euthyroxem:sorry2: no ale endo mowila,ze to roznie moze byc...
a w TV ogladam "dzien dobry tvn", mowili chwile temu o rankingu porodówek www.gdzierodzic.info .Przyszla babeczka z fundacji "rodzic po ludzku" i opowiadala, jakie info na tą stronke zbieraja od szpitali no i od pacjentek.
a czemu bedziesz maial skrocony czas pracy? no bo po operacji to chyba w ogole wolne jakis czas bedziesz miala,co?

a zaraz na stronke tvn wejde w poszukiwaniu przepisu, bo fajne pokazywali golabki z ziemniakami (cos dla niemiesnych;-))

Ostatnia edycja:
reklama
czas skrócony ze względu na obcinanie etatów z programu w którym obecnie pracuję, za rok się zobaczy czy nadal pracować będe :sorry2:
a po operacji pewnie tak jak Gatto mówiła - 3 dni i do domu..

a gołąbki takie moja teściowa robi - hołubcie to się ponoć nazywa..

ja osobiscie uwielbiam z kaszą i pieczarkami i pieczarkowym sosem mniam!

Ostatnia edycja:
ooooooo kurka...to niedobrze z ta pracą:frown: no ale moze za pol roku/rok przestaną cięcia robic...ja taka nadzieje mam, bo eM tez w budzetowce i obciecie nadgodzin mu juz zapowiedzieli:-( noszsz nie dosc ze czlowiek po technicznych studiach zarabia skandaliczne pensje, to jeszcze tną:wściekła/y:
moja tesciowa golabki z kasza gryczana robi i z pieczarkami, za czasow studenckich eM przywoził zapasy do zamrazarki;-):-D, ale jakos mi nie podeszly. Lepsza wersja z ryzem i pieczarkami (i sojowymi kotletami opcjonalnie) no i z pomidorowym sosem obowiązkowo:tak:

Ostatnia edycja:
u nas ogólnie 10% ludzi aut robi na koniec roku, ja się (?) szczęsliwie załapałam na pół etatu :sorry2:

jak znajdziesz dobry przepis na ziemniaczane gołąbki to zamieść bo ja bym była chętna.. jak narazie wprowadziłam piątek jako dzień bezmięsny ale chcem to rozszerzyć na większą ilość dni w tygodniu, eM się nie sprzeciwia, je moje wynalazki, więc możesz mi podsunąć więcej przepisów z waszej kuchni :tak:

(se już spisałam przepis na gołąbki)

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki,

Ja na chwilkę bo się zaraz kładę korzystając z drzemki Olinka;-)
Wczoraj wieczorem jakoś tak się dziwnie poczułam,zimno mi było i niewyraźnie, wzięłam termometr a tu 38,7:szok:
No to M do apteki, Apap, Oscilococcinum i prenatal gripcare. Maksymalnie dobiło do 39.1 i potem już spadało.
Nie wiem czy to grypowe cholerstwo (może coś podłapałam w tym szpitalu dziecięcym..) czy jakieś dziwactwo, na pewno nie zap. piersi bo już wszystko z nimi OK,
Mam nadzieję, że się Glutek nie zarazi..już nie pamiętam kiedy ja w ogóle gorączkę miałam, zawsze coś:no:

Życzę Wam miłego dnia i weekendu, niestety nie weźmiemy raczej udziału w imprezce wieczornej ale będę z Wami myślami a może i podczytam z telefonu w czasie karmienia ;-)
Buziaki :-)

HEJ dziewczyny

słuchajcie mam do sprzedania Tabletki antykoncepcyjne azalia cena to są tabletki dla kobiet karmiących po ciąży ,może znacie dziewczyny ,które by chciały je kupić albo już biorą takie i chcą na zapas ;-)

a tak na boku to mam TSH 4,54 I mój internista przekierował mnie do endokrynologa bo powiedział ,że to dziwne ,że jeszcze mi nikt nie obniżył go :no::crazy:

no więc w środę mam o 9:30 endokrynologa :baffled:

miłego kochane

Cholecia Zuza a powinnaś mieć poniżej 2 .To dobrze że do endo idziesz dostaniesz eutyrox i raz dwa trzy wszystko będzie dobrze:tak:

Szlak mnie trafa na tych konowałów:wściekła/y:

reklama
cześć wieczornie

Zuza dobrze że internista zwrócił na to uwagę!!!! :tak: Caterina ma rację, weźmiesz leki na obnizenie i będzie wszystko w porządku a czas do środy minie zanim się obejrzysz!!!!!

Porucznik Caterina wpadła na chwilę a %????
no nic, będę raczyć się pifffkiem sama :-p

Do góry