Tygrysku- i tylko temperatura? Bez innych objawów?
U nas noc całkiem ok. Poszedł spać o 20.30 i spał do 2, jedzonko, spanie do 5, jedzonko i o 8 pobudka. 40min pod karuzelką leżał i mogłam się ogarnąć i ściągnąć mleczko. Teraz śpi u mnie na rękach. Na 14 idziemy do lekarza,żeby obejrzał wysypkę na brzuszku mojego Kacunia. Kochany jest ten mój synek. I od kilku dni nie mam powodu do skakania z okna. I M jest przekochany. Bardzo dobrze się rozumiemy i jest bardzo dobrze między nami.
U nas noc całkiem ok. Poszedł spać o 20.30 i spał do 2, jedzonko, spanie do 5, jedzonko i o 8 pobudka. 40min pod karuzelką leżał i mogłam się ogarnąć i ściągnąć mleczko. Teraz śpi u mnie na rękach. Na 14 idziemy do lekarza,żeby obejrzał wysypkę na brzuszku mojego Kacunia. Kochany jest ten mój synek. I od kilku dni nie mam powodu do skakania z okna. I M jest przekochany. Bardzo dobrze się rozumiemy i jest bardzo dobrze między nami.
. No nic zobaczymy, godzinkę temu udało mu się usnąć bez palucha. Będę też uważać żeby jednak już przy cycku nie zasypiał - może pomoże. Poza tym właśnie ja boję się tego żeby ten nawyk nie został mu na długo. Mam znajomą która ma 6 letnią córkę i ona ssie palec w nocy - nawet o tym nie wie - ale jak rano się budzi to mokry i ośliniony jest. I smoka używała jak była Mała - jej mama twierdzi teraz że chyba za wcześnie jej go zabrała i zastąpiła sobie go palcem. Na ale co teraz z palcem zrobić? Mój Starszaka też miał taki etap z palcem - jak miał pół roku, ale wtedy bez problemu smoczek poszedł w ruch. No nic może spróbuje jeszcze z tym smoczkiem.
jak nie wyłozysz jak krowie na miedzy wszystkiego ze szczegołami i palcem nie pokarzesz to sam na to nie wpadnie
,od czasu do czasu do pionu go postawic trzeba 
Pewno za chwile się przebudzi to pójdziemy
i do lustra powiedzieć sobie jestem najpiękniejsza i najmądrzejsza ! 
a tak na serio facet to istota często gęsto bezmyślna, najpierw czyni (mówi) a potem myśli ;-)