reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Ja kupiłam koszulę taką jak sprzedaje chlupacz (vienneta secret) w sklepie. Wzięłam w drobne różowe paseczki , bo wydawało mi się , że ma większe wcięcie pod szyją ...bo ja takie lubię...i sądzę ,,że w paseczki są ładniejsze od tych jednolitych.
Wziełam z ...KROWĄ...w sklepie się nie przypatrzyłam...myślałam, ze to łoś, jak na allegro.
I jeszcze pisze na niej: Times for milk (czas na mleko):-):-):-):-):-)

Rozmiar mam M. NIby na 102 w biuście. W staniku ja mam 100 w biuście. Nawet jak mi urośnie będzie dobrze, bo sie ona rozciągnie i nie będzie widać "dziur" pomiędzy guzikami. Koszulka jest fajna, nie jest obcisła, ale przy ciele. Nie opina tyłka, bo się lekko rozszerza. Polecam.

Karlam, zmierz się w biuście i na tej podstawie zadecyduj.

Drugą mam tez ze sklepu- rozmiar S. Odcinana pod biustem, krótsza, u góry zakladana kopertowo, u góry w tygryski. I ta jest bardziej obcisła...ale będę w niej w domu potem chodzić, bo ja nie lubię koszul szerokich.

A do porodu kupiłam w Auchan zwykłą, szerszą, za 19 zł...ale jak tak na nia patrzę to może byc tez po porodzie....chyba szkoda jej na poród.

A szlafrok mam S, a wyglądam jak w worku...

A wiecie, dzis na wykladach w szkole rodzenia, już po wykladzie - była babka z Nivea Baby. Omawiala wszystkie produkty dla dzieci, pokazywała je, można byla powąchać, posmarować się oliwką, podotykac wszystkie 3 rodzaje chusteczek do pupy (jedne strasznie śmierdzą!!! fuuuuj) a na koniec rozdzla wszystkim takie sliczne niebieskie kocyki do robienia rożkow, mięciusie, z haftowanym misiem i znaczkiem Nivea..
Jak znajde chwile to wrzuce fotke:)

Rany, co te firmy zrobią by zdobyć klienta... ale w sumie.. ostatnio byla babka z HIPPa i rozdawała sloiczki z owocami. Morelki byly suuuuper smaczne:tak:

hej to znowu ja, sorki ze tak marudze o tych koszulkach i pozamach, zmierzylam sie w i biuscie wyszlo mi okolo 96 cm a w biodrach 106 i skoro te koszule sie rozciagaja to moze wezme tą S:
Vienetta Secret** koszula dla karmiacych. Roz. S (141918021) - Aukcje internetowe Allegro
wmiary sa mniejsze niz moje ale moze faktycznie bedzie dobra, co myslicie?

czy moze to M:
Vienetta Secret** koszulka dla karmiącej** Roz. M (143382655) - Aukcje internetowe Allegro

rany dziewczyny wybaczcie ale mam metlik w glowie :-(

Ja też już kupiłam sobie koszulkę tą niebieską z konikami - strasznie mi się podoba co do rozmiaru to wielkiego wyboru nie miałam tylko w XL się mieszczę.
https://ssl.allegro.pl/item142895190_dla_karmiacej_nowe_koszulki_vienetta_secret_xl.html

Dzisiaj znajomy z Niemiec napisał mi maila że uszykował już z żoną trzy paczki ubranek dla dzieci i trochę rzeczy dla mnie, tylko ktoś to jeszcze musi odebrać mam nadzieję że mój brat pojedzie w ten rejon Niemiec (jest kierowcą), chyba pęknę z ciekawości zanim dostanę te paczki (a jeszcze czekam na paczkę ze Szwajcarii) a jak na razie zakupy wstrzymane tylko ciężko wytrzymać!!!

reklama
Do góry