reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Noooo!! w końcu udało mi się dziś zapanować nad rytmem dnia Gabioszki. Drzemka pierwsza z tatą, druga na spacerze do 17.00 i padło mi dziecko chwilkę przed 20.00!!! dawno tak wcześnie nie zasnęła, no, ale jak drzemała do 18.30, to nie ma się co dziwić.

Rysica dzięki za podpowiedz w sprawie hurtowni:-):-):-)
Byłam, powsadzalam G w foteliki samochod i padło wstępnie na maxi cosi axiss. Ma zarabiste rozwiązanie - przekreca się przodem do drzwi kierowcy więc wsadzenie dziecka czy okutanie w szalik i czapkę jest łatwiejsze. Bardzo nam się spodobał.
Macie jakieś opinie, sądy?

Muńka czekałam aż G dojdzie do siebie a ze już doszła i jest zdrowa i wesoła to poniedziałek nawet:-):-):-):-):-) bier brykę i przyjezdzajcie:-):-):-):-):-)

hnmmm... przekręca się przodem do drzwi kierowcy?? czyli dziecko gdzie siedzi?
Domyślam się jaka to opcja i baaaaardzo by mi się przydała, bo u nas siedzenia są wysoko i bardzo niewygodnie wsadza mi się Gabi. Nie wiem jednak nic o tym foteliku.

No to wstępnie poniedziałek :-)

OJedna strona od poludnia :))))
Ja juz wiem czemu moj tak dlugo spal. Wzielo go to co mnie :/ straszny katar ma leci mu ciurkiem a do tego goraczka. On nigdy nie mial goraczki..... Jestem troszke przerazona noca...
Do tego z mezem poszlo dzis na noze. Zmienilam mu haslo na kompie do grania bo chyba by caly weekend przy nim spedzil. No to on mi odcial internet. To ja odpielam router i schowalam w tajemnej skrytce. Jeszcze nie wie bo po odcieciu mi neta poszedl zadowolony spac....
Wiec pisze z komorki... Modlcie sie zebysmy ta noc przezyli

Ale jazda!!!! :-)

Lecę na seans filmowy z mężulkiem - dziś - "Poradnik pozytywnego myślenia" :-) bye

reklama
Josie trzymam kciuki:-):-):-)
Po Twojej prośbie... ;-) wyobrazilam sobie, ze noża szuka...:p

Muńka fotelik ma plecy taki plastik. I to się mocuje do kanapy. A potem można sam fotelik obrócić o 90stopni w kierunki drzwi. Zarabiste.

Iwon, Zaza - jutro mąż do pracy, więc max do 8 będę mogła pospać... To już nie to samo co pospanie do 10 na przykład... No ale właśnie sobie uświadomiłam, że w weekendy będę w sobotę JA się wysypiała a w niedzielę mąż, przez kwiecień, jak będzie w domu. Albo w ogóle w weekend ja ;P a on wcale :p niech wie jak ot jest hahahahaha wredna jestem :p

Josie - oooooooooooooostro... będzie dobrze ;)

Muńka - o rany co za historia z Filipkiem! :szok: całe szczęście, że się wszystko dobrze skończyło!!! No i super, że piłaś na mieście :D fajnie mieć taki wieczorek, zdecydowanie wygrywa ze "Zmierzchem" ;P
Fajnie, że udało się zapanować nad rytmem dnia Gabi... Monika chyba przymierza się do spania raz dziennie, bo za chiny nie chce spać po 10... pada o 12:30 i śpi do 15:30 a potem obiad i zabawa, kolacja, kąpanie.... A zwykle spała o 10 do 11:30 i potem ok 16-17. No i teraz tylko raz od kilku dni.................
miłego seansu :)

Aylin - szacun za drinki!!! a ja mam znajomego barmana najlepszego w Warszawie :D kiedyś pracował w Bristolu ale otworzył własny biznes i teraz robi pokazy i drinki na imprezach i pracuje gdzieś dorwczo też.
ZDRÓWKA DLA CÓRECZKI!!!!!!!

Agaundpestka - JEDŹ DO KOLEŻANKI!!!!!!!! :-D Zobaczysz, że będzie super :)

MsMickey - nie ma sprawy :D cieszę się, że pomogłam :) fajny patent z tym przekręcaniem :) Ja to nie patrzyłam na mniejsze, ja chciałam od razu 9-36 więc w tym nie pomogę...

ja oglądam X-factor ;)
a mąż dzwoni i umawia prezentacje :D

Rysica dzięki za podpowiedz w sprawie hurtowni:-):-):-)
Byłam, powsadzalam G w foteliki samochod i padło wstępnie na maxi cosi axiss. Ma zarabiste rozwiązanie - przekreca się przodem do drzwi kierowcy więc wsadzenie dziecka czy okutanie w szalik i czapkę jest łatwiejsze. Bardzo nam się spodobał.
Macie jakieś opinie, sądy?

Witam. Przepraszam, że się tak wcinam, ni z gruszki, ni z pietruszki, ale nie mogłam się powstrzymać, bo właśnie też się zastanawiam nad tym fotelikiem i dziś tak buszuję po necie i czytam co nie co o nim. Tak na szybko :

Fotelik Maxi-Cosi Axiss - reklama z montażem - YouTube

A tak w ogóle to czytam Was CODZIENNIE od chyba października 2012, ale nie mam za bardzo odwagi do Was dołączyć:-D

Atinka dzięki:-):-):-)
wcinaj się i dolaczaj;-)
znalazłas coś ciekawego o nim? Coś na nie?

Muńka:
http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0063PWUEK/ref=mw_dp_img_11?in=11&is=300

http://www.youtube.com/watch?v=LSpy7UWyOTw&feature=youtube_gdata_player

no i rezerwuję poniedziałek :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Atinka dawaj dawaj podglądaczu:)

Rysica widzę, że mamy coś wspólnego oprócz dzieci z czerwca - 'Zmierzch':D:D Poza tym moja śpi dwa razy dziennie w tych godzinach co spała twoja Monia:) Wiesz skoro tak długo śpi raz dziennie to może jej wystarcza.

reklama
Atinka to ty nas juz pol roku czytasz, wszystko o nas wiesz!!!:))) opowiadaj tu zaraz o sobie i dzieciu!!

Durna baba ze mnie bo zapomnialam ze mamy w domu jeszcze stary router. Wiec gra:( ale w koncu bedzie musial isc na siku :p

Ostatnia edycja:
Do góry