reklama
wykorzystać mężapowiedzcie mi co ma Kasia teraz robić?
1. od jutra zacząć się ruszać, sprzątać, chodzić, biegać, tańczyć sratatata żeby ruszyć to cholerne rozwarcie dalej,
2. leżeć i ani palcem nie kiwać...?
![]()

ja jutro po 18:00 robię wszystko!
póki co jem i mam biegunkę:-(
spadam na filmek do męża
dobranoc
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
powiedzcie mi co ma Kasia teraz robić?
1. od jutra zacząć się ruszać, sprzątać, chodzić, biegać, tańczyć sratatata żeby ruszyć to cholerne rozwarcie dalej,
2. leżeć i ani palcem nie kiwać...?
![]()
proponuje tydzien lezenia a potem mozesz sie zabrac za sprzatanie przedswiateczne !!!
G
Georgina
Gość
Mi ginka nie mówiła by zaprzestać seksu a skoro nie mówiła to mniemam, że jeszcze możemy;-) Ale i tak robimy sobie dosyć duże przerwy, nie codziennie jak kiedyś bo chętka moja już nie taka no ale to głównie wywołane tym, że kiedyś po seksie skurcze miałam. Teraz nie, ale urazik został.Przysypiam.
Mnie już ginekolodzy zakazują męża, mam mieć swoją florę bakteryjną. A jak zapytałam czy prezerwatywa wchodzi w grę to powiedzili, że lepiej też nie, bo macica wrażliwa i możemy wywołać skurcze.
Chérie
Mama Danielka
G
Georgina
Gość
O Boże, kiedyś ten text już słyszałam. Ale kiedy to byłoEj laska podpaska Ci klaska!
Twój facet też Cię złapał na ten tekst?![]()

G
Georgina
Gość
A Mój na pierwszą randkę kupił mi Coca Colę i zupkę chińską osssstrą bo wiedział, że obie te rzeczy uwielbiam:-) No i różę:-)Moj w kolejce do szatni na dyskotece zapytał co bym zrobiła gdyby mnie złapał za pupę. A ja go pierwszy raz w życiu widziałam.
G
Georgina
Gość
Ja kiedyś też chodziłam, ale nie przesadzając. Teraz odkąd jestem w ciąży to odzwyczaiłam się totalnie.ja bylam kilka razy ale tak 10 minut maks, przed imprezami zeby nie swiecic bialoscia
jak jest syfna pogoda to naprawde sie milo wygrzewalo
G
Georgina
Gość
Nooo mnie aż wgięło:-):-) W ogóle się nie spodziewałam, że ona urodzi teraz jakoś:-):-)No to nas Martuska wzięła z zaskoczenia![]()
reklama
G
Georgina
Gość
No, ale Martuska już mogła się rozpakować:-) Ale jak się czaiła hehehe:-)ale się u nas posypało![]()