reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mama u lekarza

chyba zaraziłam się od was tą dziwaczną grypą :wściekła/y::-( cały dzień nieprzytomna w łóżku z temp 38st spędziłam, głos mam jak po koncercie rockowym, głowa pęka... - jutro idę do gina to zachaczę o rodzinego, bo z moim uczuleniem na paracetamol, a już w ogóle teraz to nie wiem czym się poza herbatą z malinami ratować ... :-(
a co do mierzenia miednicy to moja położna mówi, że to standardowa ocena rodzącej na porodówce

reklama
j - ja tam się mogę zamienić z Tobą. Mój brzuch w chmurach i wciąż się martwię, że on tak wysoko. :sorry2:Przynajmniej wiesz, że dzidzia już w drodze i że chce wyjść! A mojej niuni za dobrze w brzuchu! :sorry2:
no właśnie, hmmmm... jestem po wizycie u gina....
szyjka skrucona i to nie byle jak, wszystko bardzo nisko -zwarte ( tzn. rozwarte:-)) i gotowe do porodu...
nie na darmo mnie wczoraj w nocy skurcze męczyły....
a męczyły, że hej i myślałam , że to już...
Kartę ciąży mam już zakończoną , podbitą i wypisaną : skierowana na patologię.:-)I mam jechać już!!!:baffled:Bo w każdej chwili może się coś zacząć.
Ale ja nie chcę już!!!:-(Ja chcę we wtorek.:sorry2:Jak do tego czasu nic się nie rozwinie ( o co sie modlę) to dopiero we wtorek pójdę.:dry:
Niuńka czekaj do wtorku- podobno ocieplić się ma.:tak::-D:-D:-D

kurna -j- myślałam, że poczekasz na mnie :D
mnie tez codziennie w nocy męczą skurcze, ale nie takie jak trzeba tylko jakieś...gówniane :D no nic będzie po terminie, ważne że do marca nie dojdę, teraz już z górki nam będzie :)

pbg kuruj się tam! leż pod kołdrą, wypoć się za wszystkie czasy.
A do gina radze Ci nie iść, jak byłam we wtorek na KTG to też jakaś "grypowa" dziewczyna była, to ją tak położne zbluzgały, za to że przychodzi i zaraża ciężarne, że szok.
No ale wg mnie miały rację...

-j-, o kurczę to już za chwilę będzie po. Dzisiaj jedziesz do szpitala??? Chyba nie mam na co czekać, a ociepli się akurat jak będziecie wychodzić ze szpitala. Pamiętaj jak będziesz w szpitalu to jakiegoś smsa nam wyśłij co i jak. Ciekawe czy faktycznie dziewczynkę urodzisz, bo końca nie wiedzieliście chyba jaka płeć.

-j- nigdzie dziś nie jedź, czekaj do lutego :-):-):-). Babo nie możesz już urodzić!!! Zawiąż nogi sznurkiem, jak nie masz to jakimś kablem, nie siedź bezczynnie, przeciwdziałaj.
asus powodzenia i nie martw się o dziewczynki, dadzą radę.

Ostatnia edycja:
Nie zamierzam w styczniu rodzić!!! Uwiążę się do krzesła i nic mnie siłą nie ruszy.:tak::ninja2::ninja2::ninja2::evil:
Tylko pozwolę sobie jeszcze dziś do fryzjera na dół zejść. :-p:sorry2:

larkaa zwijaj się , poczekam na ciebie.:tak::-)

reklama
Aga, no wiesz jeszcze się dziecko nie urodziło, a Ty już do przemocy zachęcasz:-p
-j-, nie słuchaj jej, wystarczą nóżki zaciśnięte. Broń Cię boże, żadne kable!:-D

Do góry