azorek84
mama Amelii 2009
lorelain w ciazy z amelkowna jakos pod koniec 6 mca wyladowalam w szpitalu bo mialam plamienia lekarz mi nawet usg nie zrobil stwierdzil rozwarcie na 2 palce i najwyzej spotkamy sie na porodowce za tydzien
nawet zwolnienia z pracy nie dal choc pytalam o to kazal mi normalnie pracowac bo nic sie nie dzije
naste[pnego dnia moj malzon sie tak wqrwil wyladowalam znowu w szpitalu i tak darl jape na lekarza grozil skargami i chcial z przelozonym rozmawiac w tej chwili. to wreszcie lek zrobil mi skan doslownie 30 sek
lozysko na miejscu serce jest i bije dziekuje dowidzenia
nawet nie sporawdzal czy lozysko sie nie starzeje
teraz jak bede u ogolnego mam zamiar od razu sie rozbeczec i drzec na niego ile wlezie i paracetamolem nie dam sie zbyc z gabinetu. w uk niestety zlote lekarstwo na wszystkie dolegliwosci to paracetmol
nawet zwolnienia z pracy nie dal choc pytalam o to kazal mi normalnie pracowac bo nic sie nie dzije
naste[pnego dnia moj malzon sie tak wqrwil wyladowalam znowu w szpitalu i tak darl jape na lekarza grozil skargami i chcial z przelozonym rozmawiac w tej chwili. to wreszcie lek zrobil mi skan doslownie 30 sek
lozysko na miejscu serce jest i bije dziekuje dowidzenia
nawet nie sporawdzal czy lozysko sie nie starzeje
teraz jak bede u ogolnego mam zamiar od razu sie rozbeczec i drzec na niego ile wlezie i paracetamolem nie dam sie zbyc z gabinetu. w uk niestety zlote lekarstwo na wszystkie dolegliwosci to paracetmol
Ja bym się upierała, żeby jednak zrobili ten skan. Jednak spokój psychiczny jest bardzo ważny.
raczej na doopince nie usiade
tluke sie z myslami gora kasy na skan ale da mi to troche wytchnienia i bede wiedziec co i jak z drugiej str to nie jest tak ze sie do gina idzie tylko prywatny gabinet ze sprzetem do skanu i powiedza tylko np ciaza git serce jest i do domu tam nie ma przeszkolonego medycznie personelu
chyba wytrzymam do wtorku do wizyty u lekarza i zobaczymy co powie. siedze i mysle i mysle i mysle....ehhh jak by sie cos dzialo ze mocniej zacznie bolec czy cos to zawsze dos zpitala moge sie wbic na IP