reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witam dziewczyny jak minął dzień??u nas była piękna pogoda słoneczko i bezchmurne niebo,aż miło się spacerowało.
hona wcale się nie dziwię że się bałaś.Ale trzeba być dobrej myśli na pewno będzie dobrze:-)

angel widziałam Twoje wcześniejsze posty,że nie chcesz się wcinac w forum bo dziewczyny takie zjednoczone są...no są i dlatego jest tak fajnie tutaj,każda z każdą porozmawia,nikt nikogo nie olewa,raz wszystkie płaczą,raz się śmieją:) Czasami któreś znikną na dłużej,później wracają i robią pozytywną rozpierduchę jak np. anulka :) Ja jestem na tym wątku dopiero od końca lutego, mniej więcej kojarzę ile mamy tutaj weteranek,ile pojawia się nowych aniołkowych mam. Myślę,że zadna z dziewczyn nie gniewa się jak ktoś wcina się w ich rozmowe,coś dopowie,podpowie,doradzi:)
W kupie raźniej;)))))))))

angel widziałam Twoje wcześniejsze posty,że nie chcesz się wcinac w forum bo dziewczyny takie zjednoczone są...no są i dlatego jest tak fajnie tutaj,każda z każdą porozmawia,nikt nikogo nie olewa,raz wszystkie płaczą,raz się śmieją:) Czasami któreś znikną na dłużej,później wracają i robią pozytywną rozpierduchę jak np. anulka :) Ja jestem na tym wątku dopiero od końca lutego, mniej więcej kojarzę ile mamy tutaj weteranek,ile pojawia się nowych aniołkowych mam. Myślę,że zadna z dziewczyn nie gniewa się jak ktoś wcina się w ich rozmowe,coś dopowie,podpowie,doradzi:)
W kupie raźniej;)))))))))

Amen
:happy:

Emka, albo padniete jak muchy po tych wszystkich przed-swiatecznych przygotowaniach. Zamiast nagotowac tuzin jaj (bo to w koncu jajcane swieta) to one nawymyslaly babeczki, makowce, salatki i inne takie :happy:

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki :-)

Z paroma juz sie znam, Ewelinka wreszcie po paru miesiacach dotarlam i tutaj ;-)

Klaczku Karolek taki slodziak tylko do schrupania i jaaaaak urosl :-)

Gatto ale Ty terrorystka jestes tutaj :-D, ale fakt do trzymania lepszy dlugopis bo na e papierosie sie nie rzuci... juz to przerobilam. Pozostaje odruch, a to najgorsze.
Plastry rewelacja, choc czy dzialaja na cialo czy tylko na psyche... nie wazne! wazne ze dzialaja.

Wszystkim wesolych Swiat, smacznego jajka i owocnego zajaczka :-)

p.s.
nie bede Was nadrabiac bo tu cholercia 11tys postow... :-D moze tylko z tego roku w wolnej chwili doczytam^^

myszka a jak tam u Was?Jak się czujecie,jak zdrówko? Tak bardzo serce boli jak sie patrzy na daty strat i wysokość ciąży:((((Przykro mi kochana:((( Ściskam mocno i również życzę Zdrowych i Spokojnych Świąt:)))

Myszka, z ta wielkoscia Karola to mamy lekki problem az bo "fachowca" od wazenia zalecila nam mleko dla glodnych dzieci - to takie mleko z czynnikiem blokujacym laknienie - poniewaz uwaza ze Karol jest za duzy. No, jest duzy - startowal z 51 centyla, jest wagowo na 98, wzrostowo 97. Pani uwaza ze za szybko rosnie. Majac 11 tygodni wazyl 7,3kg. Slodziak ale i niezla alkaida bo jak jest glodny to robi niesamowity dzihad.
U nas Swieta zaczna sie w poniedzialek. W koncu Wielkanoc to i tak swieto ruchome, co nie?;-) Rajmund pracuje w sobote i niedziele po 12h od 8:00, w poniedzialek od 5:00 tylko 3h, wiec sniadanko swiatecznebedziemy miec w poniedzialek po 8:00, lany poniedzialek bedzie we wtorek. :-D Jedyna metoda zeby Swieta byly rodzinne.

reklama
kłaczek zawsze coś nowego gdy my będziemy po świętach,ty będziesz je mieć:-)
faktycznie z tego co piszesz to Karolek jest duży,ale co ona od niego chce w końcu rośnie mały mężczyzna więc jak nie ma mieć apetytu:-)

Do góry