reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2026

Tak samo sobie mówię :D przeżyć i bedzie odchowane :D
Tak będę robić napewno jutro, przy poprzedniej ciąży po stracie robilam nagminnie ale teraz myślę ze zrobie tylko jeszcze raz. Lekarza mam umówionego niby na koniec lipca ale nie wiem czy nie pójdę wcześniej, 2 poprzednie ciążę były na duphastonie jednak, nie wiem też jak do końca jest z karmieniem w ciąży, nie chciałabym jednak odstawiać Tak z dnia na dzień
Ja umówiłam się na 22 lipca ale czuję że to późno i poza tym ciężko będzie mi wytrzymać tyle czasu do wizyty. To może umów się wcześniej zeby rozwiać wątpliwości.

reklama
Wizytę mam umówioną na 18.07 - ale już dostałam heparynę w zastrzykach, acard i duphaston 3x dziennie. Kwietniowa strata była moją drugą. (Pierwsza 6lat wstecz) nie mamy z mężem jeszcze dzieci. :) to tak w skrócie

Hej dziewczyny, posiadam całe opakowanie leku "bonjesta" gdyby któraś z was miała przepisany ten lek na mdłości przez lekarza prowadzącego ciążę to chętnie mogę odsprzedać za połowę lub mniej ceny, kwestia dogadania się😉

Dziewczyny jakie bierzecie suple ? Ja z polecenia biorę NOYO pregna witamina + dha. Progesteron mi przyszedł wynik 15,20 - mieści się w normie na szczęście bo zawsze z nim miałam problem . Miłego dnia

reklama
Do góry