MariolciaT
Początkująca w BB
Niestety. Mały cień nadziei mi zostal , że z powodu wolno zagnieszdzającego się zarodka . Wkoncu owulacje miałam 13 czerwcaOjej, to rzeczywiście słaby![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety. Mały cień nadziei mi zostal , że z powodu wolno zagnieszdzającego się zarodka . Wkoncu owulacje miałam 13 czerwcaOjej, to rzeczywiście słaby![]()
Dawaj znać koniecznie jak tam . Trzymam kciukiWitajcie dziewczyny. Ja termin mam na marzec, ale niestety beta słabiutko rośnie, chodzi o przyrost. Poniedziałkowe badanie to moja ostatnia nadzieja.
No to cudownieU mnie wynik dzisiejszej bety juz jest 87,81, trochę duży wydaje sie mi ten przyrost ale pozostaje czekać na wizyte u lekarza![]()
Trzymam kciukiHej, u mnie dziś rano pozytywny test, pojechałam od razu na betę wyszła 14,3. Na 17.07. mam umówioną wizytę, w sobotę sprawdzę przyrost.![]()
Nadzieję trzeba zawsze mieć , może nic nie jest straconeNiestety. Mały cień nadziei mi zostal , że z powodu wolno zagnieszdzającego się zarodka . Wkoncu owulacje miałam 13 czerwca
Niestety nieZartujesz ??? 1 dzień roboczy. Mówić to sobie mogą, że do 5 dni
Przeginają, ja robię zazwyczaj w diagnostyce i jak idę przed 10 rano to po 13 zaraz mam wyniki.Niestety nie
Pierwszy raz zrobiłam badania w luxmedzie i gdybym wiedziała o tym to bym tam nie poszła