Olcia2052
Fanka BB :)
Cooo?? Na betę tak długo ?? Chyba sobie żarty robiąWłaśnie się dowiedziałam, że wyniki mogą być do 5 dnico za bezsens...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cooo?? Na betę tak długo ?? Chyba sobie żarty robiąWłaśnie się dowiedziałam, że wyniki mogą być do 5 dnico za bezsens...
No... masakraCooo?? Na betę tak długo ?? Chyba sobie żarty robią
Ale dali ci dostęp on line ? To zawsze możesz jutro sprawdzić, a nuż są. Wkoncu w becie ważny jest przyrost, więc jak można tak długo żyć w niewiadomej.Niestety nie
Pierwszy raz zrobiłam badania w luxmedzie i gdybym wiedziała o tym to bym tam nie poszła
Mam tylko dostęp w ramach mojego Konta Pacjenta w luxmedzieAle dali ci dostęp on line ? To zawsze możesz jutro sprawdzić, a nuż są. Wkoncu w becie ważny jest przyrost, więc jak można tak długo żyć w niewiadomej.
Ja robię na medicover w diagnostyka+. O 11 pobierają krew, o 16 jest wynik.
Dla mnie to tez jakieś dziwne, to jest badanie które ma sens właśnie przy zrobieniu go 2 krotnie, a po co robic drugie skoro niewiadomo jak wyjdzie pierwsze. No bez sensu. Ja robię kolo 9 i mam wyniki o 14. Nie wyobrażam sobie czekać tak naprawdę kolo 1tyg na wynikiAle dali ci dostęp on line ? To zawsze możesz jutro sprawdzić, a nuż są. Wkoncu w becie ważny jest przyrost, więc jak można tak długo żyć w niewiadomej.
Ja robię na medicover w diagnostyka+. O 11 pobierają krew, o 16 jest wynik.
Niestety ta beta dobrze nie rokuje. Powinna się podwajć 66% i nie ma znaczenia czy owulację miałaś późną.Niestety. Mały cień nadziei mi zostal , że z powodu wolno zagnieszdzającego się zarodka . Wkoncu owulacje miałam 13 czerwca
Dokładnie, w kwietniu miałam podobną sytuację choć z mega niższą betą, finalnie nie dobiła nawet do 300 - pusty pęcherzykNiestety ta beta dobrze nie rokuje. Powinna się podwajć 66% i nie ma znaczenia czy owulację miałaś późną.
Przykro mi![]()
U nas ten sam terminCześć ! U mnie termin podobno na 10.03.26 - beta zrobiona dzisiaj dzień przed terminem miesiączki - 58,6. - cykle mam 35 dni.
Jestem po poronieniu w kwietniu - pusty pęcherzyk. Wtedy beta od razu miała małe przyrosty. Czekam na czwartek żeby powtórzyć![]()