Olcia2052
Fanka BB :)
No cudownieMam wynik - 445,17wygląda chyba ok, zobaczymy jutro przyrost
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No cudownieMam wynik - 445,17wygląda chyba ok, zobaczymy jutro przyrost
![]()
U nas ten sam termintrzymam mocno kciuki żeby bylo dobrze trzymaj sie kochana
Już siedzę w laboratoriumU nas ten sam termintrzymam mocno kciuki żeby bylo dobrze trzymaj sie kochana
Super !!!! Ja sobie obiecałam ze w tej ciąży sie tak nie zafiksuje badaniem bety ale chyba jednak pójdę jeszcze razMam wynik - 445,17wygląda chyba ok, zobaczymy jutro przyrost
![]()
U nas tez jest taki jeden punkt, o którym niby wszyscy wiedzą bo w głównym ośrodku zawsze pani mówi ze poleca chodzić tez tam ale jednak cos sie ludzie nie mogą przełamać. A nigdy nie zdarzyło mi się żebym musiała tam czekać dłużej niż 2 osobyJuż siedzę w laboratoriumdobrze, że otworzyli u nas nowy punkt o którym mało osób wie
![]()
Będziemy trzymać kciuki za piekny wzrost bety. Mimo, że udzielam się tylko w tym wątku to portal przeczytałam chyba od deski do deski i na pocieszenie mogę ci powiedzieć, że dziewczyny czesto po tak wczesnym poronieniu zachodziły szybko w żywa i zdrowa ciążę. Także wierzę głęboko, że będzie dobrze.U nas ten sam termintrzymam mocno kciuki żeby bylo dobrze trzymaj sie kochana
Zawsze trzeba mieć nadzieję, już nie jeden przypadek tutaj taki widziałam, że beta słaba, a na USG było wszystko dobrze. Daj sobie czas i zrelaksuj się.Dziewczyny ja mam świadomość sytuacji mojej, wiem jak bardzo jest źle. Mam też maleńkie światełko nadziei, dlatego zostaje z Wami tu w wątku jeszcze na chwilę. Cieszę się Waszymi wynikami i szczęściem, które Was spotyka. Może nie jest mi tak źle bo jeszcze nie poroniłam, a może dlatego, że to dopiero pierwsza próba nasza. Poza tym od tego jest to forum. Nigdzie nikt nie zrozumie tak nas jak my tutaj siebie nawzajem .
Dziękuję serdecznieZawsze trzeba mieć nadzieję, już nie jeden przypadek tutaj taki widziałam, że beta słaba, a na USG było wszystko dobrze. Daj sobie czas i zrelaksuj się.![]()
Jak tylko będziesz mieć wieści...odzywaj sięJuż siedzę w laboratoriumdobrze, że otworzyli u nas nowy punkt o którym mało osób wie
![]()