reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2026

reklama
Już siedzę w laboratorium 🧪 dobrze, że otworzyli u nas nowy punkt o którym mało osób wie 😀
U nas tez jest taki jeden punkt, o którym niby wszyscy wiedzą bo w głównym ośrodku zawsze pani mówi ze poleca chodzić tez tam ale jednak cos sie ludzie nie mogą przełamać. A nigdy nie zdarzyło mi się żebym musiała tam czekać dłużej niż 2 osoby :D

Dziewczyny ja mam świadomość sytuacji mojej, wiem jak bardzo jest źle. Mam też maleńkie światełko nadziei, dlatego zostaje z Wami tu w wątku jeszcze na chwilę. Cieszę się Waszymi wynikami i szczęściem, które Was spotyka. Może nie jest mi tak źle bo jeszcze nie poroniłam, a może dlatego, że to dopiero pierwsza próba nasza. Poza tym od tego jest to forum. Nigdzie nikt nie zrozumie tak nas jak my tutaj siebie nawzajem .

U nas ten sam termin 🥰 trzymam mocno kciuki żeby bylo dobrze trzymaj sie kochana
Będziemy trzymać kciuki za piekny wzrost bety. Mimo, że udzielam się tylko w tym wątku to portal przeczytałam chyba od deski do deski i na pocieszenie mogę ci powiedzieć, że dziewczyny czesto po tak wczesnym poronieniu zachodziły szybko w żywa i zdrowa ciążę. Także wierzę głęboko, że będzie dobrze.

Dziewczyny ja mam świadomość sytuacji mojej, wiem jak bardzo jest źle. Mam też maleńkie światełko nadziei, dlatego zostaje z Wami tu w wątku jeszcze na chwilę. Cieszę się Waszymi wynikami i szczęściem, które Was spotyka. Może nie jest mi tak źle bo jeszcze nie poroniłam, a może dlatego, że to dopiero pierwsza próba nasza. Poza tym od tego jest to forum. Nigdzie nikt nie zrozumie tak nas jak my tutaj siebie nawzajem .
Zawsze trzeba mieć nadzieję, już nie jeden przypadek tutaj taki widziałam, że beta słaba, a na USG było wszystko dobrze. Daj sobie czas i zrelaksuj się. 🥰

Zawsze trzeba mieć nadzieję, już nie jeden przypadek tutaj taki widziałam, że beta słaba, a na USG było wszystko dobrze. Daj sobie czas i zrelaksuj się. 🥰
Dziękuję serdecznie 🥰🥰🥰. Moja Pani dr też uwaza, że powinnam się zrelaksować i czekać aż beta spadnie potem odstawić progesteron itd...tylko, że ja uparta jestem i póki jeszcze swiat się nie zawalił to myślę pozytywnie. Żeby jeszcze mój mąż był realistą a tu nic z tego. Myśli jak ja.

reklama
Beta 92,7 - niby w normie ale już po swoich doświadczeniach mam złe przeczucie 😪 zrobię jeszcze w sobotę…
IMG_6127.png

Do góry