reklama
Mamanaluziexoxo
Aktywna w BB
Ja dziś jadę powtórzyć betę, od 3 dni nie mogę spać. Ten stres mnie wykończy.
Aż muszę zapytać, taka beta w 8dpo?Nie wiedziałam, że tak szybko tu przycupnębo udało się za drugim podejściem. Test 8dpo bardzo mocny, wczoraj potwierdziłam betę 2579. W poniedziałek powtarzam i 16.07 mam wizytę ale będę chciała przyspieszyć ;D
Collorowo
Początkująca w BB
Tak mi wynika z kalendarzyka i testów owu które robiłam, że owulacja była 24/25.06 więc 8dpo i sama jestem w szokuAż muszę zapytać, taka beta w 8dpo?

To bardzo mało prawdopodobneTak mi wynika z kalendarzyka i testów owu które robiłam, że owulacja była 24/25.06 więc 8dpo i sama jestem w szokuja jestem totalnym świeżakiem w tych sprawach
![]()

Collorowo
Początkująca w BB
To możliwe, bo mój okres się spóźnił dość mocno za pierwszym razem, ale robiłam wtedy betę i była 2,8. Później dostałam jakiegoś pseudo okresu, nawet bardziej to było plamienie niż okres. Więc od tego „pseudo” liczyłam od nowa w kalendarzyku. To jak mówisz, że to mało prawdopodobne, to tym bardziej będę się chciała szybciej dostać do gina.To bardzo mało prawdopodobnetym bardziej ta mocna krecha w 8dpo...I taka beta, może byka jednak ciut wcześniej..
Oj no to ta beta startowała wtedyTo możliwe, bo mój okres się spóźnił dość mocno za pierwszym razem, ale robiłam wtedy betę i była 2,8. Później dostałam jakiegoś pseudo okresu, nawet bardziej to było plamienie niż okres. Więc od tego „pseudo” liczyłam od nowa w kalendarzyku. To jak mówisz, że to mało prawdopodobne, to tym bardziej będę się chciała szybciej dostać do gina.

Collorowo
Początkująca w BB
to dziwne, bo testy robiłam codziennie i były negatywne + beta na końcu i jak to ona była negatywna, to stwierdziłam, że widocznie po odstawieniu plastrów się spóźnił i żyłam sobie dalej swoim życiem
potem właśnie miałam ponad tydzień plamienia, które nazywałam „pseudookresem” ale mówiłam sobie, że ogranizm sobie musi dojść do siebie bo ponad 3 lata bylam na antykoncepcji …

reklama
Ta beta 2,8 to już była beta startującato dziwne, bo testy robiłam codziennie i były negatywne + beta na końcu i jak to ona była negatywna, to stwierdziłam, że widocznie po odstawieniu plastrów się spóźnił i żyłam sobie dalej swoim życiempotem właśnie miałam ponad tydzień plamienia, które nazywałam „pseudookresem” ale mówiłam sobie, że ogranizm sobie musi dojść do siebie bo ponad 3 lata bylam na antykoncepcji …