reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2026

reklama
Nie wiedziałam, że tak szybko tu przycupnę🥹 bo udało się za drugim podejściem. Test 8dpo bardzo mocny, wczoraj potwierdziłam betę 2579. W poniedziałek powtarzam i 16.07 mam wizytę ale będę chciała przyspieszyć ;D
Wow szybko test ci pokazał. No i piękna beta 🥰

Hej, hej :)
Co tam u Was? Jak sie czujecie?
U mnie beta z 14,3 po 3 dobach wzrosła do 108. Także dobrze się zapowiada, ogólnie chodzę i ciągle jem, ale to ciągle. Pomidory z ogórkiem w śmietanie to jem chyba 5 razy dziennie 😅 minusem jest to że 3 dni temu wbił mi się kleszcz i teraz mnie to męczy czy nie będę miała boleriozy, w przyszłym tygodniu zapytam na wizycie lekarza co z tym robić.

reklama
Hej, hej :)
Co tam u Was? Jak sie czujecie?
Ja czekam na wyniki kolejnej bety i progesteronu. Miałam więcej nie robic ale sie bardzo stresuje. Mam za sobą jedna ciaze na podtrzymaniu i jedną stratę. Staram sie odganiać złe myśli ale momentami jest ciężko. Nie zostaje nam nic innego jak 9 miesięcy w stresie 🤣🤣🤣

Aktualizacja. Mam wynik bety 625,97 więc przyrost okey, progesteron 27,6 więc chyba też okey. Przynajmniej taka Mam nadzieję 🥰

Ostatnia edycja:
Do góry