reklama
Collorowo
Początkująca w BB
Wychodzi, że 6 majaTa beta 2,8 to już była beta startującaprzed tymi plamieniami kiedy miałaś ostatni okres? Ktorego?

sara.woj
Fanka BB :)
Bardzo mi przykroCześć, u mnie dzisiejsza beta 132, przyrost tylko 44% - czyli powtórka z rozrywki. W piątek idę na wizytę potwierdzić pusty pęcherzyk.Także, życzę wszystkim spokojnej i bezpiecznej ciąży
![]()
Olcia2052
Piękna betaByłam dzisiaj na becie - 1177,39, jest w normie więc liczę , że będzie dobrze![]()

Olcia2052
Wow szybko test ci pokazał. No i piękna betaNie wiedziałam, że tak szybko tu przycupnębo udało się za drugim podejściem. Test 8dpo bardzo mocny, wczoraj potwierdziłam betę 2579. W poniedziałek powtarzam i 16.07 mam wizytę ale będę chciała przyspieszyć ;D

Aleksandra893
Hej hej! Może do Was przycupnę. Wg OM termin na 06.03 ostatnią badaną betę miałam 01.07 i było 1900 

MariolciaT
Początkująca w BB
Jestem z Tobą.Cześć, u mnie dzisiejsza beta 132, przyrost tylko 44% - czyli powtórka z rozrywki. W piątek idę na wizytę potwierdzić pusty pęcherzyk.Także, życzę wszystkim spokojnej i bezpiecznej ciąży
![]()

Mamanaluziexoxo
Aktywna w BB
U mnie beta z 14,3 po 3 dobach wzrosła do 108. Także dobrze się zapowiada, ogólnie chodzę i ciągle jem, ale to ciągle. Pomidory z ogórkiem w śmietanie to jem chyba 5 razy dziennieHej, hej
Co tam u Was? Jak sie czujecie?

reklama
kavangah
Ja czekam na wyniki kolejnej bety i progesteronu. Miałam więcej nie robic ale sie bardzo stresuje. Mam za sobą jedna ciaze na podtrzymaniu i jedną stratę. Staram sie odganiać złe myśli ale momentami jest ciężko. Nie zostaje nam nic innego jak 9 miesięcy w stresieHej, hej
Co tam u Was? Jak sie czujecie?

Aktualizacja. Mam wynik bety 625,97 więc przyrost okey, progesteron 27,6 więc chyba też okey. Przynajmniej taka Mam nadzieję

Ostatnia edycja: