Mamita2024
Początkująca w BB
Drogie mamy jeszcze kilka dni temu mój roczniak potrafił się sam ładnie bawić tak że mogłam porobić trochę w domu przygotować obiad. Przyszedł do mnie na czworaka od czasu do czasu żeby się pokazać i chciał z powrotem na podłogę do zabawek. Ogólnie zawsze domagał się noszenia ale tak jak piszę potrafił się bawić a ja w tym czasie ogarniałam podstawowe rzeczy. Synek jeszcze nie chodzi sam ale wstaje chodzi przy meblach. Od kilku dni nie interesują go żadne zabawki czy to w domu czy na dworze pobawi się dosłownie z minute i już leci do mnie. Chce byc ciagle na rękach. Nawet jeśli bawimy się wspólnie na podłodze to jest to dosłownie chwilka i już chce na ręce. Na dworze tak samo niczym się nie zajmie jeszcze nie dawno uwielbiał piaskownice czy autka rozłożone na macie teraz szybko sie nudzi i domaga sie noszenia albo oprowadzania za rączki. Dodatkowo stał się bardzo brojny najlepiej by bawił się tym czym nie może. Buszował w szafkach i szufladach. Jak mu się czegoś zabrania to zaczyna się strasznie złościć. Nie chcę siedzieć w wózku. Normalnie wszystko jest na nie. Co mogło się wydarzyć że jego zachowanie się tak nagle zmieniło.