PasiastyOgon
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja jeszcze daje radę z tymi mdłościami.@LadyCaro masz tu tyle kciukówdaj znać od razu po wizycie. Mnie cały czas mdli, chyba bym wolała już zwymiotować i poczuć ulgę. W zdrowej ciąży miałam tak tylko tydzień, jadłam wtedy przez cały tydzień tylko bułkę z pasztetem bo po niej nie chciało mi się wymiotować, a tu praktycznie od początku mdłości
![]()
Niestety przez 3 dni HCG z 11 do 21,5 czyli nic. Tego nie będzieNo to nie ma się co martwić na zapas![]()
Przykro miNiestety przez 3 dni HCG z 11 do 21,5 czyli nic. Tego nie będzie
Miałam tak w pierwszej ciąży, jadłam bez opamiętania@LadyCaro kciuki
Dziewczyny was mdli, a ja nie mogę wytrzymać z głodu. Jest dramat. Co bym nie zjadła za dwie godziny burczy mi w brzuchu, kolacja o 21 przed pójściem spać i nie mogę spać w nocy z głodu bo tak burczy że aż mi niedobrze. W takim tempie to przytyje chyba ze 30 kg
Nawet na noc zjadam siemię żeby jakoś zapchać ten brzuch ale niewiele to daje.
No ale ogólnie jest założenie że powinno się podwoić w ciągu 72 godzin więc u Ciebie podwojenie jest, uwierz jeszcze w tę ciążęNiestety przez 3 dni HCG z 11 do 21,5 czyli nic. Tego nie będzie
Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrzeHej w piątek byłam prywatnie u lekarza i stwierdziła że coś jest koło blizny po CC. W sobotę byłam na oddziale dzisiaj mnie wypuścili. Beta z soboty 1700 dzisiaj 2860.
Pęcherzyk 4.2 mm w macicy.
Nie ma żadnej ciąży w bliźnie. Muszę czekać na rozwój sytuacji.
Może będzie jakiś uparciuchkazał mi iść za dwa tygodnie na USG ale chyba nie wytrzymam i pójdę za tydzień
![]()