taisiya
Fanka BB :)
To można wziąć tylko do 48h od wystąpienia objawów, ja wszystkim polecamDzisiaj się już czuję o niebo lepiej niż wczoraj ale jak będzie gorzej to nie omieszkam pozawracać mojej rodzinnej głowy![]()
Kiedy mają być wyniki?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To można wziąć tylko do 48h od wystąpienia objawów, ja wszystkim polecamDzisiaj się już czuję o niebo lepiej niż wczoraj ale jak będzie gorzej to nie omieszkam pozawracać mojej rodzinnej głowy![]()
To można wziąć tylko do 48h od wystąpienia objawów, ja wszystkim polecambo to naprawdę działa.
Kiedy mają być wyniki?![]()
Ja miałam robiony posiewMam pytanie do dziewczyn które miały robione sono hsg - czy przed badaniem miałyście wykonany wymaz MUCHA ? Albo jeszcze jakieś inne badania ?
Mi pomogła melatonina w dawce do 2,5 mg ponoć nie wpływa na cykl wręcz przeciwnie ale to tylko z tego co wyczytałam kiedyś więc nie wiem do końca ile w tym prawdyJedna tabletka chyba faktycznie nie będzie miala większego wpływu na cykl. Trzeba być dobrej myśli.
Też kiedyś brałam hydroksyzynę, jeszcze za czasów studiów, ale *uja pomagała, nadal budziłam się w środku nocy i było po spaniu, a do tego byłam bardziej rozbita i nieprzytomna w ciągu dnia, więc szybko się zraziłam i odstawiłam.
Tak. Mi kiedyś wyszła hemoliza. Homocysteine trzeba robić tam gdzie od razu badają albo nakładają na krew jakiś specjalny żel i można wtedy transportować dopiero. A jak z mojej miasteczkowej przychodni wożą samochodem pół godziny to nic dobrego z tego nie wyszło.Planuje w następnym cyklu wykupić AMH i homocysteine. Wiedziałyście, że homocysteina jest wrażliwa na transport?
Dobrze że mieszkam blisko laboratorium przyszpitalnego![]()
Bardzo mi przykro, może jeszcze warto zasięgnąć drugiej opinii?Cześć dziewczyny.....
Miałam mieć za tydzień histeroskopie. Ale jestem już po telefonie z lekarzem i odkładamy na następny miesiąc a może już na zawsze.
Mialam wizytę u endokrynologa. Endokrynologicznie jestem zdrowa jak ryba. Ale niestety wysłał mnie na USG do kardiologa bo nie podoba mu się moja żyła wrotna i wątroba. Ich wygląd wskazuje na to że może być jakiś problem z sercem. Nie musi, może tak po prostu mam, bo wynik USG jest "graniczny" więc może to nic a może coś ...może to być np nadciśnienie płucne
ja nigdy nie miałam problemów z płucami, sercem, ciśnieniem. Nie palę. A on mówi że to wygląda jakbym paliła całe życie
Jestem jak zbity pies od czwartku. Przecież to już mnie skreśli z bycia drugi raz mamą
.....
Wywalcie mnie z tej ławeczki bo nic dobrego już mnie chyba nie czeka![]()
Cześć dziewczyny.....![]()
Miałam mieć za tydzień histeroskopie. Ale jestem już po telefonie z lekarzem i odkładamy na następny miesiąc a może już na zawsze.
Mialam wizytę u endokrynologa. Endokrynologicznie jestem zdrowa jak ryba. Ale niestety wysłał mnie na USG do kardiologa bo nie podoba mu się moja żyła wrotna i wątroba. Ich wygląd wskazuje na to że może być jakiś problem z sercem. Nie musi, może tak po prostu mam, bo wynik USG jest "graniczny" więc może to nic a może coś ...może to być np nadciśnienie płucne
ja nigdy nie miałam problemów z płucami, sercem, ciśnieniem. Nie palę. A on mówi że to wygląda jakbym paliła całe życie
Jestem jak zbity pies od czwartku. Przecież to już mnie skreśli z bycia drugi raz mamą![]()
.....
Wywalcie mnie z tej ławeczki bo nic dobrego już mnie chyba nie czeka![]()