Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Byłoby cudownieRaczej już po, podejrzewam że mogłas mieć pik w nocy z 10 na 11 lutego.
Tak na logikę, zasada działania tej wkładki jest taka, że powoduje stan zapalny, który uniemożliwia zagniezdzenie więc w sumie ma to sens, tylko myślałam że po wyjęciu wkładki po krótkim czasie wszystko wraca do normyTeż nosiłam wkładkę miedzianą przez 5 lat, lekarz to łączy z infekcja? Faktycznie miałoby to u mnie sens![]()
Nie za duża, na +++, pozostałe parametry nasienia super ale biorąc pod uwagę to i moje jazdy z plamieniami i po wkładce to zasugerowała właśnie jakieś zapalenie albo infekcję u nas obojgaCzadowo! Konkretny plan, byc moze w tym jest przyczyna, ale przynajmniej wyjdziecie na prosta! A duzo llepkosc przekroczona?
Tak ale bardziej z czynnikiem zapalnym i zaleciła zrobienie biopsji endometrium. To się podobno często zdarza, a jak jej powiedziałam o plamieniach przed miesiączką i mocno postawiła na to.Też nosiłam wkładkę miedzianą przez 5 lat, lekarz to łączy z infekcja? Faktycznie miałoby to u mnie sens![]()
Te enigmatyczne wyniki dotarły w końcu, beta nie wskazywała ciąży.Hej, a co tam u Ciebie? Jak Twojej wyniki?
Ale pisałaś coś o tarczycy i innych jak dobrze pamiętamTo od razu zanim odpisze poproszę o wpisanie na ławeczkę.
Te enigmatyczne wyniki dotarły w końcu, beta nie wskazywała ciąży.
Ten cykl na totalnym luzie, czekam na @.![]()
Faktycznie felerna seria tych facelle... Bo te kreski wychodzą blado różowe i to jeszcze za blisko tej kontrolnej.U mnie tez bez zmian ... niby wiedziałam ale jakaś iskierka nadziei była wiadomo![]()
Dziewczyny ,ale dopóki @ nie ma ,to jest szansa. Nie ma co się poddawać. W końcu i u nas zaświeci słoneczko![]()
To będzie cięzki dzień , nie dość ze mnie ten żołądek męczy to jeszcze mam tak tępy ból głowy że koszmar . Wrócę z pracy i od razu pójdę spać ...
GratulujęMam wynik! Beta 94!