• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
Ja dziś 2🍩
Ale koleżanka miała dziś urodziny więc do tego szarlotka i kopiec kreta🤣 Czuję że w żyłach buzuje mi sam cukier...
Ale na rozgrzeszenie.. Jako że nie jem kupnych słodyczy(taki początek ograniczenia cukru) to cukierki które dostałam od urodzinowej koleżanki przekazałam w inne ręce😜

Ja zjadałam jednego pączka, dla tradycji ;) ogólnie nie lubię pączkow, ale jednego raz w roku zjem 🫣

Melduję 📍 i zauważyłam że im dłuższy mam cykl tym bardziej boli mnie brzuch. Przez kilka miesięcy po poronieniu cykle trwały ok 28/29 dni i 📍 przychodziła bez bólu. Od dwóch miesięcy mam cykle powyżej 30 dni (31/32) i ból nie miłosierny powrócił. 🙆‍♀️

reklama
Ja zjadałam jednego pączka, dla tradycji ;) ogólnie nie lubię pączkow, ale jednego raz w roku zjem 🫣

Melduję 📍 i zauważyłam że im dłuższy mam cykl tym bardziej boli mnie brzuch. Przez kilka miesięcy po poronieniu cykle trwały ok 28/29 dni i 📍 przychodziła bez bólu. Od dwóch miesięcy mam cykle powyżej 30 dni (31/32) i ból nie miłosierny powrócił. 🙆‍♀️
Myślałam, że jedyna tu nie jestem specjalną fanką pączków :P
Ja zjadłam 2 x po pół :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry