Kaalaa
Fanka BB :)
Moja juz krzyczy, ale to raz do roku, kocham tlusty czwartekJa wciągnęłam 3 i jeszcze lasagne na obiad, moja wątroba zaraz krzyknie dość![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moja juz krzyczy, ale to raz do roku, kocham tlusty czwartekJa wciągnęłam 3 i jeszcze lasagne na obiad, moja wątroba zaraz krzyknie dość![]()
Ja półtora przy metforminie i czuję się tak przesłodzona że o matkoJeden
ale wolę nie ryzykować przy metforminie![]()
Myslisz, ze na krzyz tez go mozna dac? Mi bardziej cieply oklad na krzyzu pomaga, na brzuchu wrecz jest niekomfortowyNie wiem czy was też męczą bolesne okresy ale dla mnie odkrycie roku- plastry rozgrzewające facelle. Ja pierwszy dzień zdycham i pomagają ciepłe okłady a te plasterki zastępują mi termoforek i to w pracy. Kosztują dyszkę i są dwa w opakowaniu. Ja mam oponkę i fajnie się dopasowuje ten plaster. Zobacz załącznik 1735515
Gratulacje!Mam wynik! Beta 94!
Oby tak było. Trzymam kciukiMam nadzieję że będzie dobrze rosła
Brzmi jak dobry plan działaniaU mnie aktualizacja:
my jesteś dzisiaj po klinice i mamy plan działania. Nie ma źle ale z racji wkładki którą miałam i lepkości nasienia to jest podejrzewana infekcja albo stan zapalny więc musimy kilka badań zrobić i estradiol niski więc podejrzewana niewydolność ciałka żółtego, ktore będę jeszcze potwierdzać innymi badaniami.
Dzisiaj też miałam pobrane wszystkie wymazy z pochwy.
Cudowny lekarz, nie ma absolutnie dramatu ale prawdopodobnie jakaś przyczyna, stawia na zapalenie, infekcję u nas obojga.
Zobaczymy![]()