• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
Nie wiem czy was też męczą bolesne okresy ale dla mnie odkrycie roku- plastry rozgrzewające facelle. Ja pierwszy dzień zdycham i pomagają ciepłe okłady a te plasterki zastępują mi termoforek i to w pracy. Kosztują dyszkę i są dwa w opakowaniu. Ja mam oponkę i fajnie się dopasowuje ten plaster.
IMG_0355.jpeg

Nie wiem czy was też męczą bolesne okresy ale dla mnie odkrycie roku- plastry rozgrzewające facelle. Ja pierwszy dzień zdycham i pomagają ciepłe okłady a te plasterki zastępują mi termoforek i to w pracy. Kosztują dyszkę i są dwa w opakowaniu. Ja mam oponkę i fajnie się dopasowuje ten plaster. Zobacz załącznik 1735515
Myslisz, ze na krzyz tez go mozna dac? Mi bardziej cieply oklad na krzyzu pomaga, na brzuchu wrecz jest niekomfortowy

U mnie aktualizacja:

my jesteś dzisiaj po klinice i mamy plan działania. Nie ma źle ale z racji wkładki którą miałam i lepkości nasienia to jest podejrzewana infekcja albo stan zapalny więc musimy kilka badań zrobić i estradiol niski więc podejrzewana niewydolność ciałka żółtego, ktore będę jeszcze potwierdzać innymi badaniami.
Dzisiaj też miałam pobrane wszystkie wymazy z pochwy.
Cudowny lekarz, nie ma absolutnie dramatu ale prawdopodobnie jakaś przyczyna, stawia na zapalenie, infekcję u nas obojga.
Zobaczymy 🙂
Brzmi jak dobry plan działania 😀😁 krok po kroczku i coraz bliżej do celu 🫄

reklama
U mnie wjechał dziś jeden pączek do kawki. Smaczny był!

Okres już blisko i 🐖 przyszła. Wczoraj rzuciłam się na czekoladę i zjadłam od razu pół tabliczki 😢 Walczę, że sobą, ale jest ciężko. 😔😔😢

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry