Carmen2412
Fanka BB :)
U mnie dziś dwa pączki weszły i powiem że były baaardxo smaczne. Lubie pączki ale muszą być z dobrego miejsca . Ja mam tylko jedno sprawdzone e swoim mieście
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja myślę że da radę bo będzie Cię rozgrzewał fajnie ale nie tak nieprzyjemnie jak te wszystkie rozgrzewające plastry bo jest trochę ja termoforekMyslisz, ze na krzyz tez go mozna dac? Mi bardziej cieply oklad na krzyzu pomaga, na brzuchu wrecz jest niekomfortowy
Ze śmietaną, taki prosty a musi być pysznyJa dzisiaj zjadłam 2,5 paczkacały z Kinder Bueno, pół z pistacja, pół z adwokatem i pół z śmietaną
więc chyba nie tak dużo, ale zostały na jutro
![]()
Zawsze sie glupio czuje robiac paczki, jak musze w sklepie prosic o setke spirytusu, ale ludze sie, ze panie wiedza po coale no takie to jednak bez podjazdu nawet do paczka gesslerowej! Chociaz nigdy nie jadlam
![]()
UffMoja mama, która pracowala w sklepie zawsze mówiła, że małpeczki to kupują tylko gospodynie domowe do ciasta albo budowlańcytakże wiedzą, wiedzą
![]()
Ile ja się nachodziłam żeby znaleźć malutka buteleczkę spirytusu, na cholere mi wielka flaszka... I mnie olśniło, w osiedlowej żabce takie cuda znalazłamZawsze sie glupio czuje robiac paczki, jak musze w sklepie prosic o setke spirytusu, ale ludze sie, ze panie wiedza po coale no takie to jednak bez podjazdu nawet do paczka gesslerowej! Chociaz nigdy nie jadlam
![]()