• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

U mnie dziś dwa pączki weszły i powiem że były baaardxo smaczne. Lubie pączki ale muszą być z dobrego miejsca . Ja mam tylko jedno sprawdzone e swoim mieście

reklama
Ja dzisiaj 4, mąż po 6 przestał liczyć i poszedł grać w kosza na wieczór a ja właśnie weszłam na bieżnię do serialu i zaraz mam zamiar się wykąpać, zrobić jakiś dobry skin care i pójść spać ❤️ ale też nieskromnie stwierdzam, że domowe które zrobiła wczoraj moja teściowa były dzisiaj najlepsze !

Zawsze sie glupio czuje robiac paczki, jak musze w sklepie prosic o setke spirytusu, ale ludze sie, ze panie wiedza po co 😂 ale no takie to jednak bez podjazdu nawet do paczka gesslerowej! Chociaz nigdy nie jadlam :D

Zawsze sie glupio czuje robiac paczki, jak musze w sklepie prosic o setke spirytusu, ale ludze sie, ze panie wiedza po co 😂 ale no takie to jednak bez podjazdu nawet do paczka gesslerowej! Chociaz nigdy nie jadlam :D

Moja mama, która pracowala w sklepie zawsze mówiła, że małpeczki to kupują tylko gospodynie domowe do ciasta albo budowlańcy ;) także wiedzą, wiedzą :)

reklama
Ile ja się nachodziłam żeby znaleźć malutka buteleczkę spirytusu, na cholere mi wielka flaszka... I mnie olśniło, w osiedlowej żabce takie cuda znalazłam 😆 wykorzystałam 2 łyżki pół roku temu i czeka na następne pączki 🤣 dziś były tylko kupne 😅

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry