• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
Dobry! Od lat tyle nie spalam co dzisiaj, ale wczoraj gorzej sie juz czulam + bol glowy, dzisiaj wstalam tylko z bolem glowy i mniejsza energia, ale nie ma tragedii, za to jestem jeszcze pol spiaca a tu 10, nie lubie tak pozno wstawac…

Udanych Walentynek ❤️❤️
my po zabawie karnawałowej wczoraj i jestem wykamana 🫢😅

U mnie dzisiaj 16dc. Lekarka w czwartek oszacowała w weekend owulacje i zaproponowała biopsję endometrium w czwartek 5dpo. Umówiłam się na piątek bo w czwartek mam dyżur no i dupa bo testy owulacyjne na poziomie 0,05 znowu owulacja się przesuwa i jak mi wypadnie w poniedziałek, wtorek to już biopsji w tym cyklu nie zrobię eh..

Spontaniczna wizyta u ginekologa i załapałam się na nowy program- histeroskopia nową metoda. Podobno lepsza, mniej inwazyjna i mniej bolesna bo z użyciem jakiejś pianki 😝 pyk pyk skierowano i widzimy się na oddziale. Z gorszych info znowu mi endometrium urosło do kosmicznej grubości 25,5 mm 😢 znowu będzie mocny okres
Chyba chodzi o drożność czyli HSG, histeroskopii nie robi się pianką 😁 pianka ma tą przewagę nad klasycznym HSG z solą fizjologiczną że „rozszerza” jajowody i pozostaje tam przez chwile a nie przelatuje jak sól 😁

Chyba chodzi o drożność czyli HSG, histeroskopii nie robi się pianką 😁 pianka ma tą przewagę nad klasycznym HSG z solą fizjologiczną że „rozszerza” jajowody i pozostaje tam przez chwile a nie przelatuje jak sól 😁
No ja miałam właśnie sono hsg a w samym hsg chyba jest rtg no nie ? Kurde ja to miałam na coś uczulenie bo byłam tak spuchnięta po tym na dole że masakra i nie było że przekładamy bo mnie wszystko boli nie odpuściłam cyklu😅zacięłam zęby i za ojczyznę 🤣mój biedny chłop musiał patrzeć na taką wykrzywioną mnie podczas starań

Ja mam jednak cudownego męża , widzial od rana że mnie męczy to wszystko , kazał mi iść pod prysznic i jechać do labolatorium sprawdzić ten progesteron , walczyłam chwile ale się poddałam , stwierdził ze co ma wyjść to i tak wyjdzie a przynajmniej nie bede się zadręczać czy ta owulacja była w końcu czy nie , jeśli nie i sytuacja będzie się powtarzać to lepiej u lekarza mieć podkładkę by mógł jakoś lepiej nas wspomóc , wiec plus taki ze wyglądam pięknie bo musiałam wyjść z wyra 😂😂😂
Więc czekamy na wyniki 😅
I dzisiaj cudowny dzień bez robienia obiadu bo powiedział ze nas zabiera w miasto 😍🥰

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry