Eveline.eve
Fanka BB :)
Jeśli okres dobrze pójdzie to 25 lub 26 lutegoO kurde ciekawea po co ta pianka? Na kiedy masz? Ja na 21 kwietnia
już
w gacie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jeśli okres dobrze pójdzie to 25 lub 26 lutegoO kurde ciekawea po co ta pianka? Na kiedy masz? Ja na 21 kwietnia
już
w gacie
Chyba chodzi o drożność czyli HSG, histeroskopii nie robi się piankąSpontaniczna wizyta u ginekologa i załapałam się na nowy program- histeroskopia nową metoda. Podobno lepsza, mniej inwazyjna i mniej bolesna bo z użyciem jakiejś piankipyk pyk skierowano i widzimy się na oddziale. Z gorszych info znowu mi endometrium urosło do kosmicznej grubości 25,5 mm
znowu będzie mocny okres
No ja miałam właśnie sono hsg a w samym hsg chyba jest rtg no nie ? Kurde ja to miałam na coś uczulenie bo byłam tak spuchnięta po tym na dole że masakra i nie było że przekładamy bo mnie wszystko boli nie odpuściłam cykluChyba chodzi o drożność czyli HSG, histeroskopii nie robi się piankąpianka ma tą przewagę nad klasycznym HSG z solą fizjologiczną że „rozszerza” jajowody i pozostaje tam przez chwile a nie przelatuje jak sól
![]()