• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
W tym dniu ściśle akurat pierwszy raz. To dlatego że mój wykres temperatury po owu jest płaski, a gin stwierdził że nie widzi jej śladów jak badał mnie 3 dni po potencjalnej owu.

@mariposa_ bardzo dobry plan, ja również się umówiłam na marzec, ile to idzie czekać na coś co nie przychodzi

@Paula. sz wiadomo że nie ma w życiu nic pewnego i z tak niskich wartości może się pojawić ciąża. W moim przypadku brak skoku temperatury, plus USG w 3dpo, a teraz jeszcze takie wartości progesteronu raczej skłaniają do tego że lipny mój miesiąc. Ale oczywiście cuda w przyrodzie się zdarzają:))
Pamietaj, ze wykres to tylko kawalek kreski ;) jest wiele przypadkow gdzie jest skok, a owu nie bylo lub nie ma sloku a owu jest, mierzenie tempki jest wrazliwe na wszystkie czynniki, a poza tym to zawsze tylko podpowiedz, nie wyrocznia ♥️

Pamietaj, ze wykres to tylko kawalek kreski ;) jest wiele przypadkow gdzie jest skok, a owu nie bylo lub nie ma sloku a owu jest, mierzenie tempki jest wrazliwe na wszystkie czynniki, a poza tym to zawsze tylko podpowiedz, nie wyrocznia ♥️
Tak masz rację, ale w 3 dpo brak ciałka żółtego i płynu w zatoce Douglasa a do tego widoczny pęcherzyk 15 mm raczej wskazują na to że nie dojrzał i nie pękł. Zresztą mniejsza o większość:) zawsze coś może się wydarzyć jak jest seks bardzo chętnie miło bym siebie zaskoczyła, szczególnie że to 14 miesiąc prób.

Tak masz rację, ale w 3 dpo brak ciałka żółtego i płynu w zatoce Douglasa a do tego widoczny pęcherzyk 15 mm raczej wskazują na to że nie dojrzał i nie pękł. Zresztą mniejsza o większość:) zawsze coś może się wydarzyć jak jest seks bardzo chętnie miło bym siebie zaskoczyła, szczególnie że to 14 miesiąc prób.
Wizyta u gina to druga kwestia :D ale sam wykres potrafi rownie dobrze zaskoczyc bardziej niz sie spodziewamy :D
Zycze Ci, zebys sie zaskoczyla szybciej niz myslisz ♥️

Nie wiem dokładnie, bo nie mam monitoringu , pik był 27.01 (tu raczej byla próba owulacji bo trwało to chwile jak teraz patrzę na te testy ) a na usg gin w 10 dc stwierdziła cykl bezowulacyjny - pęcherzyki mialy 8mm ) - teraz juz sama nie wiem skąd ten pik 27.01 🤯 a taki duży pik ( trwal cały dzien) był 07.02 czyli jakby brać ten z 07.02 to byłby 6dpo . Ten cykl jest tak posrany ze sama się gubię
Może głupie pytanie ale kiedy mniej więcej zbadać progesteron po owu żeby sprawdzić czy faktycznie była ? 🙈

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry