• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
Podobno nie dobrze gdy druga faza cyklu jest krótka, bo zarodek nie zdąży się zagnieździć :/

Nie mam, ale ja nigdy nie czuję owulacji 🙈

----
Swoja drogą zostało mi już tylko 5 owulaków 😅 Muszę zacząć je oszczędzać, ale czy raz dziennie wystarczy 😅
W teorii wiem, chociaz ma tak 11-12 dni.. kiedys byla lepsza, nie wiem czym to idzie, czy bardziej lata brania tabletek, czy inozytol tu ma wplyw bo najpierw byla dluzsza, potem taka krotka, ale to sie organizm jeszcze ustawial po odstawieniu tabletek..
My dzisiaj totalnie nic, nawet żadnych prezentów nie przygotowaliśmy, bo idziemy na strzelnice za tydzień. 500 zł za dwie osoby taka przyjemność 😁
Looo ale bym poszla sie wyzyc! :D
Mojemu odwołali jak już dojeżdżał do labu, przesunięte na środę chyba bo już nie pamiętam z złości. Dzwoni umawia się, Pani pyta na jakie badanie a ten że mu lekarz kazał te na esssss… ale nie pamięta.
kobieta po drugiej stronie słuchawki słyszała jak się darłam SEMINOGRAM kur…a! 🫣
😂😂😂😂😂😂😂😂 sorki, musialam :D

Ja kwiatka i czekoladki, bardziej swietujemy rocznice, bo jest lada moment, chociaz mam wrazenie, ze w tym roku to bardziej poswietuje ja niz on z moim pomyslem na prezent dla niego 🙈

Witam Walentynkowo.
Moj Brat wymyślił, że romantycznie zabierze swoją kobietę i dzieci do... ZOO...
zaprosili też nas☺️
Osobiście w taką pogodę jak dziś-nie polecam🤣🤣🤣
Wymarzliśmy, ale na plus że się człowiek dotlenił😉
Wiem że nie powinnam narzekać ... ale juz moja cierpliwość jest na skraju :( boję się że juz niestety nie uda nam się zajść ...
Dzisiaj wstałam z bólem brzucha . Okres za rogiem , leżę w łóżku i nawet nie chce mi się jechać sprawdzać tego progesteronu . Juz chyba nie ma sensu .
Wiem że Was męczę . Ale ja dzięki Wam jakoś funkcjonuje , nawet nie wiecie jaką radość sprawia mi to jak Wam się uda , jak zobaczę że któraś z Was wstawia dwie kreski , nawet nie zdajecie sobie sprawy jaka to dla mnie nadzieja i szczęście .
I głupio mi że marudzę , ale słabeusz ze mnie , jednak jestem tu bo uważam że Wy ciągnięcie mnie do góry. Dla Was mam ogromny szacunek że tak walczycie , ze się nie poddajecie , ze macie do mnie tyle cierpliwości. Podziwiam Was na prawdę. I szczerze dziękuję...
Teraz wzięłam nospe , zeby się nie terroryzować , poleżę, odpocznę i moze mi przejdzie ten smuteczek ☺️
Daj sobie prawo do tego smutku i żalu. Masz do niego prawo❤️ Wyrzuć emocje i miejmy nadzieję, że będzie Ci lepiej.
Trzymam kciuki, że już niedługo ten stan będzie tylko wspomnieniem, bo zobaczysz wymarzone kreski!
Przytulam🫂

reklama
Którego dnia cyklu najpóźniej miałyście owulację? Dalej testy owulacyjne negatywne, a już 17 dzień cyklu :/ Naprawdę zastanawiam się czy któraś z tych średniociemnych kresek (12 i 14 dc) jednak nie była tuż przed/po piku. Cykle mam zazwyczaj 28-29 dni, choć ostatnie dwa były dłuższe (kolejno 30 i 31 dni).
Ja w grudniu miałam w 20dc, cykl się przesunął i trwał 31 dni, a wcześniej miałam 28 dni. Ja teraz niby już po owulacji ale jakoś nie czuję jakby już było po 🤔

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry