• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
Ja tez , ale stacjonarnie kupione facelle nie dają nawet oczu pomęczyć. Biel pod każdym kątem 🤣
Nie tracę nadziei ,ale pms to ja mam masakryczny , M nie zdążył oczu otworzyć jak juz pierwszy opie-dol dostal 😂😂😂 jestem wściekła i sama nie wiem na co aż mi się jednocześnie śmiać chce ale w środku się gotuję.

Daj pocieszyć oko z rańca 🥳

🥹

20260215_082858.jpg

ja mojemu zafundowałam smrtwachwatcha bo mu się zepsuł jakiś czas temu i bardzo mu brakowało a szkoda było mu tyle kasy wydać. Dostał bo jest taki ugodowy z badaniami i klinika, nigdy bym nie pomyślała, że tak będzie i jest ze mną w tym wszystkim.
A ja dostałam wibrator pingwinka bo chciałam 😁 😅

Dziewczyny które dostały miesiączki, przykro mi bardzo.. oby to był pierwszy dzień Waszych upragnionych ciąż 🍀
Kurde dostalam jakis czas temu i jeszcze nie uzywalam 🙈 daj znac jak sie sprawdza :D
Ja testowałam 🤣😅
Przenieśli mi wizytę z poniedziałku na środę i robię to żeby się uspokoić 😆
Wcale sie nie dziwie, testy w tym przypadku dzialaja lepiej niz tabletka uspokajajaca :D

Dobry w niedziele!
Ja dzisiai wstalam ale nie jestem z tego powodu zadowolona, chetnie polezalabym jeszcze :D meza mi rozlozylo chyba totalnie.. wolalabym zeby na nim sie skonczylo, zeby nie zarazil mnie pozniej..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry