• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

Jestem dziwna może, ale sprawdzam patyczkiem higienicznym co się w środku dzieje, i jak rano był tylko brązowy tak teraz już krew. I przy podtarciu się teraz też krew... Jestem załamana.

Załączniki

• 20260215_123631_Gallery.jpg
    20260215_123631_Gallery.jpg
    171,8 KB · Wyświetleń: 117
reklama
Jestem dziwna może, ale sprawdzam patyczkiem higienicznym co się w środku dzieje, i jak rano był tylko brązowy tak teraz już krew. I przy podtarciu się teraz też krew... Jestem załamana.
Nie stresuj się kochana bo będzie gorzej , moja mama w ciąży z moją siostrą miała plamienie podobne do okresu a nawet bardzo przypominające okres do 3 miesiąca ciąży dlatego dowiedziała się o ciąży dopiero na koniec 3 miesiąca..

Dzień Dobry☺️

Ja dziś testowałam, co prawda tylko owulacyjne...ale zaskoczyłam się bo wszystko wskazuje na to że jest pik🎉
Jeszcze wczoraj o 20.00 i 23.00 premam pokazała mi wartości 0.34 i 0.35...
A dziś po 11 doznałam Wielkiego zaskoczenia bo test wyszedł pozytywny a aplikacja pokazała1.61...🤯
Aż pytałam Gemini i Gpt.. czy na wynik wpływ może mieć poranny seksik? Ale oba potwierdziły że nie ma szans na zafałszowany wyniku...
Zrobiłam jeszcze elektrycznego pinka z kolejnego moczu, żeby zobaczyć dwa plusiki😁😁😁 Potwierdził💪

W związku z tym jest realna szansa, że uda mi się zatestować jeszcze w lutym🤞🍀
Zazdro porannego seksu 😜 ja od wtorku jestem wyposzczona, mąż se upuścił w piątek a ja dalej w biedzie 🤣 czekam jeszcze godzinkę jak dzieci wyemigrują z domu i zasiądę na mężu 😅😅
Też moze pójdę zrobić owulaka bo dziś 15dc a wczoraj był bladzioch bardzo ale śluz za to piękny, i bądź tu mądry.. choć u mnie owu w okolicach 19/20 dc

No jest kreska ewidentnie, a jak konkretnie u Ciebie to wygląda dpo? 🤔 Może pilna konsultacja by się przydała
Nie wiem jak dokładnie, ale tak z obserwacji moich to okolo 13dpo.
Ale wygląda to jak typowy biochem. Przeszłam już sporo tego. Dlatego chcę jutro mimo wszystko iść na betę nawet jak się rozkreci krwawienie.

Wydaje mi się, że podrazniałam tam patyczkiem i stąd ta krew. Teraz już nie leci. Jak leżę to skurcz w brzuchu się uspokaja, wzięłam nospe. Tak bardzo bym chciała, żeby to było to. 🥺

Ostatnia edycja:
Ja się trochę czuję nie fair bo wpadłam tak nagle w środku miesiąca z takimi wiesciami
Bylas na laweczce, w razie czego trzeba bylo pisac, ale jestes w grze mimo wszystko! :D
Nie wkladaj patyczka, bo mozesz sobie cos podraznic, nie mowiac ze ob sterylny wcale! Narazie nic nie jest przesadzone! Masz jakis test zeby teraz na niego nasikac? Ten tak po staremu to w sumie nie wiem, troche jak zalany, ale stary to nie wiem :D ale no kreska jakas jest, najlepiej na swiezo zawsze cykac fotki!
Też tak zawsze robiłam ☺️ ale od 2 lat już mi się nie chce i nasiona wprost do ziemi a z rozsad kupuje pora i selera
Ja wlasnie zawsze z gotowcow, bo bigdy mi nie wschodzily nasiona, teraz chyba ostateczna walka bedzie i musza wzejsc :D

reklama
Bylas na laweczce, w razie czego trzeba bylo pisac, ale jestes w grze mimo wszystko! :D
Nie wkladaj patyczka, bo mozesz sobie cos podraznic, nie mowiac ze ob sterylny wcale! Narazie nic nie jest przesadzone! Masz jakis test zeby teraz na niego nasikac? Ten tak po staremu to w sumie nie wiem, troche jak zalany, ale stary to nie wiem :D ale no kreska jakas jest, najlepiej na swiezo zawsze cykac fotki!

Ja wlasnie zawsze z gotowcow, bo bigdy mi nie wschodzily nasiona, teraz chyba ostateczna walka bedzie i musza wzejsc :D
Kreska była trochę jaśniejsza jak świeżo po zrobieniu był. Teraz to już zalany, bo zostawiłam go i wyszłam. Nie ruszam tam już nic patyczkami.
Nie chce robić kolejnych testów, jutro pójdę na betę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry