Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie stresuj się kochana bo będzie gorzej , moja mama w ciąży z moją siostrą miała plamienie podobne do okresu a nawet bardzo przypominające okres do 3 miesiąca ciąży dlatego dowiedziała się o ciąży dopiero na koniec 3 miesiąca..Jestem dziwna może, ale sprawdzam patyczkiem higienicznym co się w środku dzieje, i jak rano był tylko brązowy tak teraz już krew. I przy podtarciu się teraz też krew... Jestem załamana.
Zazdro porannego seksuDzień Dobry
Ja dziś testowałam, co prawda tylko owulacyjne...ale zaskoczyłam się bo wszystko wskazuje na to że jest pik
Jeszcze wczoraj o 20.00 i 23.00 premam pokazała mi wartości 0.34 i 0.35...
A dziś po 11 doznałam Wielkiego zaskoczenia bo test wyszedł pozytywny a aplikacja pokazała1.61...
Aż pytałam Gemini i Gpt.. czy na wynik wpływ może mieć poranny seksik? Ale oba potwierdziły że nie ma szans na zafałszowany wyniku...
Zrobiłam jeszcze elektrycznego pinka z kolejnego moczu, żeby zobaczyć dwa plusikiPotwierdził
W związku z tym jest realna szansa, że uda mi się zatestować jeszcze w lutym![]()
Przestań, odsiedziałas z nami już nie jednoJa się trochę czuję nie fair bo wpadłam tak nagle w środku miesiąca z takimi wiesciami
No jest kreska ewidentnie, a jak konkretnie u Ciebie to wygląda dpo?Jestem dziwna może, ale sprawdzam patyczkiem higienicznym co się w środku dzieje, i jak rano był tylko brązowy tak teraz już krew. I przy podtarciu się teraz też krew... Jestem załamana.
Też tak zawsze robiłamI wysiewam dzisiaj wszystkie nasionka do kielkowania, planuje latem miec obfite zbiorypierwszy raz z nasionek, zawsze kupowalam sadzonki juz odchowane
ale mnie to jara!
Nie wiem jak dokładnie, ale tak z obserwacji moich to okolo 13dpo.No jest kreska ewidentnie, a jak konkretnie u Ciebie to wygląda dpo?Może pilna konsultacja by się przydała
Bylas na laweczce, w razie czego trzeba bylo pisac, ale jestes w grze mimo wszystko!Ja się trochę czuję nie fair bo wpadłam tak nagle w środku miesiąca z takimi wiesciami
Ja wlasnie zawsze z gotowcow, bo bigdy mi nie wschodzily nasiona, teraz chyba ostateczna walka bedzie i musza wzejscTeż tak zawsze robiłamale od 2 lat już mi się nie chce i nasiona wprost do ziemi a z rozsad kupuje pora i selera
Kreska była trochę jaśniejsza jak świeżo po zrobieniu był. Teraz to już zalany, bo zostawiłam go i wyszłam. Nie ruszam tam już nic patyczkami.Bylas na laweczce, w razie czego trzeba bylo pisac, ale jestes w grze mimo wszystko!
Nie wkladaj patyczka, bo mozesz sobie cos podraznic, nie mowiac ze ob sterylny wcale! Narazie nic nie jest przesadzone! Masz jakis test zeby teraz na niego nasikac? Ten tak po staremu to w sumie nie wiem, troche jak zalany, ale stary to nie wiemale no kreska jakas jest, najlepiej na swiezo zawsze cykac fotki!
Ja wlasnie zawsze z gotowcow, bo bigdy mi nie wschodzily nasiona, teraz chyba ostateczna walka bedzie i musza wzejsc![]()