• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

Hej dziewczyny..wpadłam tylko powiedzieć że z moim sercem jest wszystko git. I tak samo z wynikami wątroby. Dla pewności zrobię jeszcze USG, ale kardiolog mówi że to jakaś dziwna histeria endokrynologa. Mam lekką niewydolność zastawki trójdzielnej która mogła spowodować powiększenie żyły. Kardiologicznie nie widzi przeciwskazan więc może w końcu zrobię tą histeroskopie.

reklama
My poszliśmy w grudniu 2024 na wizytę na której myśleliśmy, że wpadnie kwalifikacją to wpadły badania a kwalifikacją dopiero w marcu 2025 😅 ale jak to się mówi, lepiej późno niż wcale 😀
A jakie to były badania?:) moja Pani ginekolog powiedziała, ze przy takich parametrach nasienia, to tylko to nam zostaje. A androlog powiedział mężowi,ze od lutego dopiero liczy się początek staran (od otrzymania wyników seminogramu).... jesli możemy skorzystać z refundacji na ivf ( póki jest to finansowe) i daje nam to większe szanse niż leczenie na cud, że któryś plemnik w końcu podała - to bardzo bym chciała to rozpocząć

A jakie to były badania?:) moja Pani ginekolog powiedziała, ze przy takich parametrach nasienia, to tylko to nam zostaje. A androlog powiedział mężowi,ze od lutego dopiero liczy się początek staran (od otrzymania wyników seminogramu).... jesli możemy skorzystać z refundacji na ivf ( póki jest to finansowe) i daje nam to większe szanse niż leczenie na cud, że któryś plemnik w końcu podała - to bardzo bym chciała to rozpocząć

Ja miałam badania pod kątem niskiej rezerwy jajnikowej, próbowaliśmy znaleźć przyczynę.
Razem z mężem musieliśmy też zbadać kariotypy a on sam miał rozszerzone badania nasienia.

Hej dziewczyny..wpadłam tylko powiedzieć że z moim sercem jest wszystko git. I tak samo z wynikami wątroby. Dla pewności zrobię jeszcze USG, ale kardiolog mówi że to jakaś dziwna histeria endokrynologa. Mam lekką niewydolność zastawki trójdzielnej która mogła spowodować powiększenie żyły. Kardiologicznie nie widzi przeciwskazan więc może w końcu zrobię tą histeroskopie.
Super!
Szczerze też tak obstawiałam histerie endokrynologa w twoim przypadku :D

reklama
Aż się sama zaczęłam bać środowej wizyty bo jak tu wierzyć, że będzie dobrze jak tyle wspaniałych kobiet musi przez coś takiego przechodzić? 🥺
Mysle że trzeba wierzyć że będzie wszystko dobrze, ale taki dzień naprawdę pokazuje jaka ta droga jest trudna, szczególnie że kojarzę te dziewczyny i naprawdę mnie to dzisiaj mocno poruszyło.
Zobacz przełożyli Ci wizytę z dzisiaj na środę, myślę że los ci pokazuje że wszystko będzie dobrze!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry