dzika_wiśnia1995
Fanka BB :)
Bardzo rozważna decyzjaNie mam innego. Ale jadąc do pracy zatrzymałem się przy alabie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bardzo rozważna decyzjaNie mam innego. Ale jadąc do pracy zatrzymałem się przy alabie.
popieramBardzo rozważna decyzja![]()
No kurde niech tak bedzie!Ja tak samo, śniło mi się że pojechałam na basen z mężem i córką a tam brak wody w basenie. Każdy do którego podchodziliśmy nagle był pusty. Ten poniedziałek wczoraj był straszny, niech nam wskoczy dużo serduszek w drugiej połowie lutego![]()
Oczywiscie, ze tak, forumowe ciocie tutaj trzymaja najmocniej kciuki!!Nie myśl tak
To ,co je spotkało jest niesprawiedliwe,straszne ;( ale Ty czekasz już długo na swoje małe Szczęście,Wasza droga do tej ciąży też była wyboista i mimo żalu i strachu - miej dobre myśli
Wszystkie forumowe "ciocie" trzymają mocno kciuki i dmuchają w żagle![]()
No kurde niech tak bedzie!
Oczywiscie, ze tak, forumowe ciocie tutaj trzymaja najmocniej kciuki!!
Staniesz obok?Trzymajcie bo naprawdę wyjdę z siebie![]()
Lęk w obliczu takich sytuacji jest chyba czymś normalnym i naturalnym. My w takiej społeczności wiemy dużo...! Znamy kobiety lub jesteśmy takimi kobietami którym to się przydarzyło. To mam nie ułatwia. Sama nie jestem jeszcze w kolejnej ciąży a łapie się na tym, że już się o nią martwięAż się sama zaczęłam bać środowej wizyty bo jak tu wierzyć, że będzie dobrze jak tyle wspaniałych kobiet musi przez coś takiego przechodzić?![]()