• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
Ja tak samo, śniło mi się że pojechałam na basen z mężem i córką a tam brak wody w basenie. Każdy do którego podchodziliśmy nagle był pusty. Ten poniedziałek wczoraj był straszny, niech nam wskoczy dużo serduszek w drugiej połowie lutego 🔥🔥🔥
No kurde niech tak bedzie!
Nie myśl tak 🫂
To ,co je spotkało jest niesprawiedliwe,straszne ;( ale Ty czekasz już długo na swoje małe Szczęście,Wasza droga do tej ciąży też była wyboista i mimo żalu i strachu - miej dobre myśli ❤️🌺
Wszystkie forumowe "ciocie" trzymają mocno kciuki i dmuchają w żagle ✨❤️
Oczywiscie, ze tak, forumowe ciocie tutaj trzymaja najmocniej kciuki!!

reklama
Witaj nowy dniu❤️
Dziś mieliśmy rano taki wybiór, że na bank nie dowieziemy dziecinna czas do szkoły🤦‍♀️ Jeszcze kazałam się mężowi wracać bo... Nie byłam pewna czy odłaczyłam toster🤯
Okazało się oczywiście że był odłaczony...ale dzięki sprawdzeniu mój dzień będzie spokojny... Tak to w głowie już miałam wizję, że nie będę miała do czego wracać....😱
Aż się sama zaczęłam bać środowej wizyty bo jak tu wierzyć, że będzie dobrze jak tyle wspaniałych kobiet musi przez coś takiego przechodzić? 🥺
Lęk w obliczu takich sytuacji jest chyba czymś normalnym i naturalnym. My w takiej społeczności wiemy dużo...! Znamy kobiety lub jesteśmy takimi kobietami którym to się przydarzyło. To mam nie ułatwia. Sama nie jestem jeszcze w kolejnej ciąży a łapie się na tym, że już się o nią martwię🤷‍♀️
Jako mama zdradzę Ci że lęk o dziecko nie przechodzi... On się tylko zmienia i myślę, że gdzieś z tyłu towarzyszy każdej matce do końca życia!.
Ciesz się z tej ciąży❤️❤️❤️
Ja wierzę w to, że będzie dobrze i już niebawem będziesz tulić swoją kruszynkę w ramionach. 🫂

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry