• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

reklama
Trzymajcie bo naprawdę wyjdę z siebie 😅
Trzymam najmocniej! Będzie dobrze :) ❤️

Ooo matko.. jak dobrze, że chłopcy mają ferie i nie trzeba się gonić :D

Wczoraj miałam pik na owulkach więc dzisiaj owulacja 🥳 ale ze względu na biopsję, odpuszczamy bo i tak nikłe szanse. Przesunęłam biopsję na poniedziałek, udało się także idealny timing 🥹 mega się cieszę.

Miała któraś biopsję endometrium? 🤔

Trzymam najmocniej! Będzie dobrze :) ❤️

Ooo matko.. jak dobrze, że chłopcy mają ferie i nie trzeba się gonić :D

Wczoraj miałam pik na owulkach więc dzisiaj owulacja 🥳 ale ze względu na biopsję, odpuszczamy bo i tak nikłe szanse. Przesunęłam biopsję na poniedziałek, udało się także idealny timing 🥹 mega się cieszę.

Miała któraś biopsję endometrium? 🤔

Ja miałam 😊

Trzymajcie bo naprawdę wyjdę z siebie 😅
Ale bardziej tak
1000014700.gif

Czy tak
1000014701.gif

@K_89 a Ty juz dosikalas?
@RóżowaAura kurde ja nie wiem, ale wlasnie chcialam powiedziec zebys siknela na inny, beta jest lepszym pomyslem :D czekamy!
Hej! Ja dziś mogłam dłużej pospać, dopiero nie dawno wstałam. Zrobiłam test. Chyba troszkę ściemniała? Sama nie wiem? Dzień okresu obstawiam jutro lub w czwartek z rana. Nie wiem jak powinny wyglądać kreski na tym etapie, a bety nie ogarnę 😬 w najbliższych dniach.
IMG_3218.jpeg
IMG_3222.jpeg

reklama
Do przeżycia? Długo czekałaś na wyniki?
Musiałaś mieć jakieś dodatkowa wyniki np wirusowe?

Miałam biopsję endometrium przy okazji histeroskopii w znieczuleniu ogólnym 🥹
A z badań to takie podstawowe przed zabiegiem, beta, sód, potas, morfologia krwi i wirus wątroby typu B.
Na wyniki czekałam równiutkie 13 dni roboczych jeśli dobrze pamiętam 😊

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry