Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam najmocniej! Będzie dobrzeTrzymajcie bo naprawdę wyjdę z siebie![]()
Trzymam najmocniej! Będzie dobrze![]()
Ooo matko.. jak dobrze, że chłopcy mają ferie i nie trzeba się gonić
Wczoraj miałam pik na owulkach więc dzisiaj owulacjaale ze względu na biopsję, odpuszczamy bo i tak nikłe szanse. Przesunęłam biopsję na poniedziałek, udało się także idealny timing
mega się cieszę.
Miała któraś biopsję endometrium?![]()
Ale bardziej takTrzymajcie bo naprawdę wyjdę z siebie![]()
Zrobiłam rano negatyw@Jesienny_lisc prosimy update
Dobrze że dziś nie niedzielaZrobiłam rano negatywDzisiaj 9 dpo więc jeszcze nie tracę nadziei ... brzuch przestał boleć , ale piersi zaczęły. Dzisiaj 28 dc ,najgorzej ze juz nie mam testów
wszystko obsikałam
![]()
Do przeżycia? Długo czekałaś na wyniki?Ja miałam![]()
Hej! Ja dziś mogłam dłużej pospać, dopiero nie dawno wstałam. Zrobiłam test. Chyba troszkę ściemniała? Sama nie wiem? Dzień okresu obstawiam jutro lub w czwartek z rana. Nie wiem jak powinny wyglądać kreski na tym etapie, a bety nie ogarnę@K_89 a Ty juz dosikalas?
@RóżowaAura kurde ja nie wiem, ale wlasnie chcialam powiedziec zebys siknela na inny, beta jest lepszym pomyslemczekamy!
Do przeżycia? Długo czekałaś na wyniki?
Musiałaś mieć jakieś dodatkowa wyniki np wirusowe?