• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

Myślałam dziewczyny ze jak przestanę mierzyć temperaturę i odejdzie presja zbliżającej się owulacji to że się uspokoję... A w myślach mam jedynie to, czy się dostaniemy do refundacji i kiedy. Oboje to ciężko przechodzimy psychicznie, widać to po bałaganie w domu.
Jedyny plus, to że mimo złych wieści w piątek i totalnego załamania, to udało mi się zdać egzaminy na studiach w niedzielę, mimo tego że nie otworzyłam nawet materiałów. Także 3 semestr zaliczony, zostało drugie tyle.
Pierwsze- gratulacje zdanych egzaminow, jeszcze w takim rozwaleniu to loo! A drugie, spokojnie, grunt ze macie juz kierunek, krok po kroczku i bedzie cel! ♥️
Nie wiem jak innym Dziewczynom ale mnie nigdy nie przeszkadzały wzmianki o in vitro na kreskach 🥹 ale też się starałam tu nie wiadomo jak dużo na ten temat nie pisać 😊
No wlasnie chcialam napisac, ze to w ogole nie powinno nikomu przeszkadzac, w koncu raz ze ta sama droga, a dwa kurde! Zobaczcie ile z nas nagle dostaje info, ze trzeba zmienic kierunek! Po co szukac wtedy w pospiechu na slepo jak mozna miec juz droge lekko jednak usiana z wiedzy co? :D trzeba pisac! A ja to tak po cichu jeszcze podziwiam, bo wiem ile wizyt, czasu, lekow, bolu zastrzykow trzeba przejsc, zeby byc na tej drodze wiec.. ♥️
Matko, jak mnie wkurza jak zrobię literówkę z pośpiechu i ktoś to zacytuje zanim poprawię, pardon 🤣🤣
Ja mam zawsze takie „szybko szybkoooo!” Bo literowek robie mase 😂😂
Hehe witam mój rocznik! Ale ja już 33 lata na karku 😭
Tej jaki placz! Tu sporo z nas jest jak wino! 😂 mentalnie 20, w peselu.. tez 20 😂 tylko sie cyferki omsknely :D

reklama
Pierwsze- gratulacje zdanych egzaminow, jeszcze w takim rozwaleniu to loo! A drugie, spokojnie, grunt ze macie juz kierunek, krok po kroczku i bedzie cel! ♥️

No wlasnie chcialam napisac, ze to w ogole nie powinno nikomu przeszkadzac, w koncu raz ze ta sama droga, a dwa kurde! Zobaczcie ile z nas nagle dostaje info, ze trzeba zmienic kierunek! Po co szukac wtedy w pospiechu na slepo jak mozna miec juz droge lekko jednak usiana z wiedzy co? :D trzeba pisac! A ja to tak po cichu jeszcze podziwiam, bo wiem ile wizyt, czasu, lekow, bolu zastrzykow trzeba przejsc, zeby byc na tej drodze wiec.. ♥️

Tej jaki placz! Tu sporo z nas jest jak wino! 😂 mentalnie 20, w peselu.. tez 20 😂 tylko sie cyferki omsknely :D
Ale w sumie ja się nie czuję na te 33 lata 🤩

🤣

Ja mam uszkodzony ekran w telefonie do tego stopnia że przez pęknięcia czasem mi łapie inne literki niż powinno, wtedy dopiero powstają ciekawe słowa i literówki 🤣

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry