• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

Ja od dziecka chciałam pracować w szpitalu i oglądałam chyba wszystkie seriale medyczne 😅 ale los mnie poprowadził inaczej i dopiero w wieku 30 lat zmieniłam zawód i pracuje w szpitalu 😅

Co do kliniki to ja teraz widzę, że nie ma co czekać tylko jak najszybciej warto się zgłosić.. tam mają inną wiedzę i inne doświadczenie.. ginekolodzy mam wrażenie błądzą we mgle u dużo rzeczy bagatelizują..

Pamiętajcie tylko (niech mnie dziewczyny z refundacji poprawią), że trzeba na prawdę mieć spory panel badań zrobionych i dosyć dużo rzeczy sprawdzone żeby była kwalifikacja więc często przed samą kwalifikacją jest masa badań zanim się dostanie do programu.
Zależy jaki czynnik, na tym drugim forum dziewczyny, których partnerzy mają oligozoospermię, mówią że szybko dostały kwalifikacje, to nawet to widać po ich sygnaturach.
Myślę że tutaj cięższym przypadkiem może być 12 miesięcy starań bez żadnej ciąży, bo jakiś powód muszą znaleźć... Lub właśnie same poronienia przez ten czas.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej! Zrobiłam dziś testy, bo chciałam ewentualnie dzwonić j zrobić termin u ginekologa ale niestety moje kreski nie ciemnieją, mam wrażenie że są słabsze… 😭😭😭 nie wiem co robić, czy prosić o badanie bety, biochem to najlepsza rzecz w tym przypadku 😢 także o by to był tylko Biochem. Nie daję rady już, to będzie trzecia strata pod rząd… (pozamaciczna i puste jajo)

Hej! Zrobiłam dziś testy, bo chciałam ewentualnie dzwonić j zrobić termin u ginekologa ale niestety moje kreski nie ciemnieją, mam wrażenie że są słabsze… 😭😭😭 nie wiem co robić, czy prosić o badanie bety, biochem to najlepsza rzecz w tym przypadku 😢 także o by to był tylko Biochem. Nie daję rady już, to będzie trzecia strata pod rząd… (pozamaciczna i puste jajo)
O nie... Który dpo? Wstaw komisji 🤔

Daje zdjęcie do oceny ale straciłam jakoś nadzieję…

Załączniki

• IMG_3239.jpeg
    IMG_3239.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 131
reklama
Daje zdjęcie do oceny ale straciłam jakoś nadzieję…
Kurcze jaśnieć to chyba nie, ale faktycznie nie ściemniały jakos od tych dwóch dni, ale też testy mogą się różnie wybarwiać i na postawie wybarwienia ciężko oceniac. Jakby co się udało z tą beta to byłoby dobrze bo myślę że tylko to da odpowiedź.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry