MarLen93
Fanka BB :)
To ja Was przebije! Moja kawa rano to z mlekiem, płaską łyżeczką cukru i bitą śmietanąJa też tylko z mlekiem i słodzikiem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To ja Was przebije! Moja kawa rano to z mlekiem, płaską łyżeczką cukru i bitą śmietanąJa też tylko z mlekiem i słodzikiem![]()
To ja Was przebije! Moja kawa rano to z mlekiem, płaską łyżeczką cukru i bitą śmietaną![]()
Mi mąż na szczęście nic na ten temat nie mówiO, bita śmietana
Też bym tak piła ale bym zbankrutowała![]()
Pewnie, że tak!Zrobiłam go przed chwilą takie coś, ktoś coś widzi?
Nieeeeee, straszne by to było.Że nikt jeszcze nie wymyślił czegoś takiej jak glukometr, ale na betęToż to by było świetne.
Zdrówka dużo!Mnie rozlozylo chróbskorobilam test combo i nic nie wyszlo, wiec jakies przeziebienie. Tez sie wzielam za siebie, musze schudnac 5 kg. Mam 160 wzrostu i waze 64, kilogram zlecial ostatnio. Poki co nie licze kalorii, ograniczylam slodycze , staram sie nie podjadac i zdrowiej jesc. Do tego sport, na razie na spokojnie, kijki i rowerek