Cantosowa
Moderator
Aż mnie zemdliłoTo ja Was przebije! Moja kawa rano to z mlekiem, płaską łyżeczką cukru i bitą śmietaną![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aż mnie zemdliłoTo ja Was przebije! Moja kawa rano to z mlekiem, płaską łyżeczką cukru i bitą śmietaną![]()
Ja mam siłownię w domu, zapraszam do widełPodziwiam
Nigdy nie byłam i chyba nigdy nie będę na siłowni. Chyba, że darmowe pączki by rozdawali po treningu to może![]()
Widać, ale ja niestety miałam na nim takiego fałszywca w lipcuZrobiłam go przed chwilą takie coś, ktoś coś widzi?
Ja mam siłownię w domu, zapraszam do wideł![]()
Omg jak pięknieA co do Malty to sie zakochałam. Pogoda była typowo wiosenna, wszędzie zielono, temp super, dwa dni tylko wiało, ale to byl cudowny wyjazd. Potrzebowałam takiego luzu naprawdę.
Euthyrox 112, witamina b12, folian, witamina d3, żelazo z witaminą C. Mąż magnez i witamina d3Wgl dziewczyny dużo bierzecie suplementów wy i wasi partnerzy? Ja właśnie dziś zamówiłam jeszcze dla męża i dla siebie. I w sumie będzie ten sam skład co przed donoszona ciąża. Jedynie u męża się zmieni, bo wtedy miał acertin, a teraz zamówiłam mu fertistim. Chyba wycofali ten acertin, bo już nigdzie nie można go znaleźć.
Ja aktualnie mam letrox 50 mg, metformax 2250, Ovulomed, mama dha, Aromek będzie i Miovelia. I witaminą D3. I chyba już z każdej strony obstawionaplus ta drożność w nadchodzącym cyklu. Jak ruszać to ruszać z kopyta. Nie ma co się ograniczać. Do wakacji to ja mam zamiar być już w zaawansowanej ciąży
![]()
DużoWgl dziewczyny dużo bierzecie suplementów wy i wasi partnerzy? Ja właśnie dziś zamówiłam jeszcze dla męża i dla siebie. I w sumie będzie ten sam skład co przed donoszona ciąża. Jedynie u męża się zmieni, bo wtedy miał acertin, a teraz zamówiłam mu fertistim. Chyba wycofali ten acertin, bo już nigdzie nie można go znaleźć.
Ja aktualnie mam letrox 50 mg, metformax 2250, Ovulomed, mama dha, Aromek będzie i Miovelia. I witaminą D3. I chyba już z każdej strony obstawionaplus ta drożność w nadchodzącym cyklu. Jak ruszać to ruszać z kopyta. Nie ma co się ograniczać. Do wakacji to ja mam zamiar być już w zaawansowanej ciąży
![]()
Wgl dziewczyny dużo bierzecie suplementów wy i wasi partnerzy? Ja właśnie dziś zamówiłam jeszcze dla męża i dla siebie. I w sumie będzie ten sam skład co przed donoszona ciąża. Jedynie u męża się zmieni, bo wtedy miał acertin, a teraz zamówiłam mu fertistim. Chyba wycofali ten acertin, bo już nigdzie nie można go znaleźć.
![]()