• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

♥️♥️W lutym amor lata jak mucha, niech w nas bija dwa serducha♥️♥️

To ja Was przebije! Moja kawa rano to z mlekiem, płaską łyżeczką cukru i bitą śmietaną 🤣
Aż mnie zemdliło 😅 choć bita śmietanę uwielbiam. Starsza córka miała alergię na BMK i musiałam wyłączyć cały nabiał, wtedy nauczyłam się pić gorzka czarna kawę. Rozpuszczalnej nie przełknę. Z cukrem bleeeee. Z mlekiem łyka bym wypiła, ale za słodka dla mnie jest. Kawy pije dużo, nadal 2 muszę wypić. Może na chwilę mnie odrzuci. Pamiętam że przed porodem cały oddzial o 6 rano pachniał moją parzochą 😅

reklama
A co do Malty to sie zakochałam. Pogoda była typowo wiosenna, wszędzie zielono, temp super, dwa dni tylko wiało, ale to byl cudowny wyjazd. Potrzebowałam takiego luzu naprawdę.
Omg jak pięknie ❤️ 🌈 każda z nas już chyba mega tęskni za wiosną i ciepelkiem 🌞 BTW tak długo milczałaś że już myślałam że przepadłaś, ale w sumie zazdroszczę detoksu 👌 💖 też by mi się przydało na chwilę przestać się kręcić w tym kołowrotku, ale ja nie umiem odpuścić 🤐 👎

Wgl dziewczyny dużo bierzecie suplementów wy i wasi partnerzy? Ja właśnie dziś zamówiłam jeszcze dla męża i dla siebie. I w sumie będzie ten sam skład co przed donoszona ciąża. Jedynie u męża się zmieni, bo wtedy miał acertin, a teraz zamówiłam mu fertistim. Chyba wycofali ten acertin, bo już nigdzie nie można go znaleźć.
Ja aktualnie mam letrox 50 mg, metformax 2250, Ovulomed, mama dha, Aromek będzie i Miovelia. I witaminą D3. I chyba już z każdej strony obstawiona 🤣🤣 plus ta drożność w nadchodzącym cyklu. Jak ruszać to ruszać z kopyta. Nie ma co się ograniczać. Do wakacji to ja mam zamiar być już w zaawansowanej ciąży 🤣🤣

Wgl dziewczyny dużo bierzecie suplementów wy i wasi partnerzy? Ja właśnie dziś zamówiłam jeszcze dla męża i dla siebie. I w sumie będzie ten sam skład co przed donoszona ciąża. Jedynie u męża się zmieni, bo wtedy miał acertin, a teraz zamówiłam mu fertistim. Chyba wycofali ten acertin, bo już nigdzie nie można go znaleźć.
Ja aktualnie mam letrox 50 mg, metformax 2250, Ovulomed, mama dha, Aromek będzie i Miovelia. I witaminą D3. I chyba już z każdej strony obstawiona 🤣🤣 plus ta drożność w nadchodzącym cyklu. Jak ruszać to ruszać z kopyta. Nie ma co się ograniczać. Do wakacji to ja mam zamiar być już w zaawansowanej ciąży 🤣🤣
Euthyrox 112, witamina b12, folian, witamina d3, żelazo z witaminą C. Mąż magnez i witamina d3 :)

Dużo 😵‍💫 🫣
Konkretnie to ja biorę : Ovosicare Fertility x2, pregna dha x2, acard 150 mg, cytrynian magnezu 125mg x2, NAC 600mg, koenzym Q10 200mg, Wit D 4000 a teraz jeszcze dodatkowo Lactinova Femina po antybiotyku
Mąż łyka : Profertil, Omega 3, Wit D 4000, jakiś magnez (nie wiem co konkretnie sobie tam kupil) koenzym Q10 200mg, kwas foliowy metylowany i NAC 600 mg no i olej z czarnuszki do soku pomidorowego codziennie 👌 ❤️

reklama

Ja biorę kwasy omega, kwas foliowy, magnez z b6, witaminę d3, selen i cynk.
Przed punkcją brałam jeszcze resveratrol, witaminę E, witaminę C i koenzym q10.
Mój mąż teraz nie bierze nic chyba, już spoczął na laurach 🤣

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry