Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To nie tak, wizyta u lekarza w wtorek. Nie chciał byśmy razem analizowali wyniki, prawilnie idzie do lekarza z wynikamiNo właśnie też mnie się to nie spodobało![]()
Przytulam… możesz proszę przypomnieć jeśli to nie zbyt trudne dla Ciebie Twoją historię? Ktory to Biochem? Pamiętaj jesteśmy w tym razemU mnie niestety tak jak się spodziewałam bez przyrostów. Czekam na @.
Staramy się ponad rok, w październiku miałam lipiodol podawany, po tym w listopadzie biochem beta 20 prog 16, teraz drugi biochem, właśnie wychodzę z labo, w 7 dpo prog był 8. Ten cykl miał być bezowulacyjny tak stwierdził gin, w 19 dc widział pęcherzyk 18mm który jak stwierdził miał marne szanse pęknąć w tym cyklu. Mam 40 lat także spodziewam się że moje jaja są słabej jakości. Mąż morfologia 2,4 ale mega duża ilość plemników. Robię teraz te badania żeby w marcu pokazać je innemu lekarzowi. Zobaczymy czy da jakieś nadzieje bo ten mój stwierdził że zrobiłam już wszystko co mogłam .Przytulam… możesz proszę przypomnieć jeśli to nie zbyt trudne dla Ciebie Twoją historię? Ktory to Biochem? Pamiętaj jesteśmy w tym razem![]()
U mnie dzisiaj też test jaśniejszy. Przed chwilą przy podcieraniu trochę jasnej krwi w śluzie. Znowu biochem kur*aU mnie niestety tak jak się spodziewałam bez przyrostów. Czekam na @.
No tak to jest jak robimy tak wcześnie testy niestety musimy się liczyć z zawodem, gdyby nie chęć monitorowania co cykl czy się udało nie miały byśmy nawet świadomości że coś się próbowało dziać. Także jestem bardzo ostrożna co do radości z kreski. Nawet jak się pojawią tłuste to nim zabije serce to wszystko jest bardzo niepewne. Ja liczę jeszcze na ifv ale chyba mam słabe szansę na program rządowy a z własnej kieszeni obecnie mnie nie stać ze względu na inne zobowiązania. Próbuje do 40 urodzin potem zamierzamy się cieszyć tym co mamy.U mnie dzisiaj też test jaśniejszy. Przed chwilą przy podcieraniu trochę jasnej krwi w śluzie. Znowu biochem kur*aJestem taka zła że poraz kolejny to samo
Więc tak jak Ty czekam na okres
![]()
Czemu masz słabe szansę na program ? Z tego co wiem to kobieta chyba może przystąpić dopóki nie ma 42 lat.No tak to jest jak robimy tak wcześnie testy niestety musimy się liczyć z zawodem, gdyby nie chęć monitorowania co cykl czy się udało nie miały byśmy nawet świadomości że coś się próbowało dziać. Także jestem bardzo ostrożna co do radości z kreski. Nawet jak się pojawią tłuste to nim zabije serce to wszystko jest bardzo niepewne. Ja liczę jeszcze na ifv ale chyba mam słabe szansę na program rządowy a z własnej kieszeni obecnie mnie nie stać ze względu na inne zobowiązania. Próbuje do 40 urodzin potem zamierzamy się cieszyć tym co mamy.
Ja właśnie nie wiem co myśleć czy mam słabej jakości jajeczka, czy może nie mam jakiś Kirów implantacyjnych albo mój organizm zwalcza od razu zarodek i traktuje jak wroga… albo to pech po raz kolejny. Tyle pytań zero odpowiedzi… wczoraj zeżarłam czipsy i czekoladę w nocyStaramy się ponad rok, w październiku miałam lipiodol podawany, po tym w listopadzie biochem beta 20 prog 16, teraz drugi biochem, właśnie wychodzę z labo, w 7 dpo prog był 8. Ten cykl miał być bezowulacyjny tak stwierdził gin, w 19 dc widział pęcherzyk 18mm który jak stwierdził miał marne szanse pęknąć w tym cyklu. Mam 40 lat także spodziewam się że moje jaja są słabej jakości. Mąż morfologia 2,4 ale mega duża ilość plemników. Robię teraz te badania żeby w marcu pokazać je innemu lekarzowi. Zobaczymy czy da jakieś nadzieje bo ten mój stwierdził że zrobiłam już wszystko co mogłam .
Teraz padła czarna seria z biochemiami…U mnie dzisiaj też test jaśniejszy. Przed chwilą przy podcieraniu trochę jasnej krwi w śluzie. Znowu biochem kur*aJestem taka zła że poraz kolejny to samo
Więc tak jak Ty czekam na okres
![]()