Zestresowana13
Fanka BB :)
Nie pij do tego czasuDopiero przed 14 pojadę jak syna bede odbierać z autobusu .pewnie mnie oszukaly ale nadzieję mogę miec
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie pij do tego czasuDopiero przed 14 pojadę jak syna bede odbierać z autobusu .pewnie mnie oszukaly ale nadzieję mogę miec
Mi sie nawet jesc nie chce odtych chujocieni a co dopiero pićNie pij do tego czasu![]()
![]()
No są pierwszy raz ich używam.
U mnie bardzo często jest taki skok z poziomu niemal 0Cześć dziewczyny
Powiedzcie czy któraś z Was miała takie akcje na owulkach ?
Żeby nie było przed testami ok 2-3h bardzo mało piłam więc mocz nie był rozcieńczony
Rób betę i dawaj nam znać ! Trzymam kciuki że nie oszukały albo jak masz możliwość to kup np facelle ten paskowy w rossmanie i zrób zobaczymy czy on coś pokażeNo są pierwszy raz ich używam.
Wyszły o czasie i teraz mam mysli czy oszukały czy nie
A ja właśnie pierwszy raz tak mam żeby było wysoko później spadło prawie do zera i nagle sru taki wynikU mnie bardzo często jest taki skok z poziomu niemal 0Bo zawsze przed skokiem spada mi poziom LH
Za nieprzeygotowanie do testowania i brak testow w domu nalezy sie laczek!Dopiero przed 14 pojadę jak syna bede odbierać z autobusu .pewnie mnie oszukaly ale nadzieję mogę miec
Tak, widać wszystko perfecto po temperaturzeCzy właśnie zjadłam pizze na śniadanie?!Tak... I to oznacza dokładnie jedno. Właśnie dostałam okres
Jestem po swoim pierwszym cyklu z BBT i powiem wam że to niesamowite jak działa kobiecy organizm, wszystko widać jak na dło
Lecę na privJa mam nawet podejrzenie, że się znamy z praktyk, ja byłam rok lub dwa wyżej od Ciebieale to tylko moje podejrzenia od dłuższego czasu
![]()