urodzilam zdrowego i donoszonego przedewszystkim chlopczyka 17 styczniaJustyna a jak u Ciebie?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
urodzilam zdrowego i donoszonego przedewszystkim chlopczyka 17 styczniaJustyna a jak u Ciebie?![]()
U nas w szpitalu też wleciało szybko mm, sutek mialam okropnie poraniony po 1 przyłożeniu, nakładek nie mialam przy sobie, bo nawet nie pomyslalam,ze taki problem z przylozeniem moze byc, Laktacja wtedy nie ruszyła jakos też. Jak na poczatku nie mialam z tym problemu to przez nacisk otoczenia zaczelo mi to tak wjeżdżać na glowe,ze mm złe, zeby przykładac itp. Dopiero teraz zaczyna mi to schodzić powoli.No z tym karmieniem wcale nie jest tak łatwo, dlatego osobiście spróbuję przystawić w szpitalu, nie uda sie, będzie boleć to od razu mm.
A jak nocka u was?
Super, gratulacje!urodzilam zdrowego i donoszonego przedewszystkim chlopczyka 17 stycznia![]()
No z tym karmieniem wcale nie jest tak łatwo, dlatego osobiście spróbuję przystawić w szpitalu, nie uda sie, będzie boleć to od razu mm.
A jak nocka u was?
Dziwne w sumie. Bo clexane miałam po CP, żeby zakrzepicy nie dostać a Ty masz niski poziom żelaza. Jakby jedno drugie wykluczaWlewy z żelaza mnie czekają bo mam niską hemoglobinę. Tzn niską... było prawie 13, a jest 8.
No i nie wiem czemu, Clexane mnie czeka.
Jak Ci rzyga po mm, a nie rzyga po Twoim to moze mieć alergię na bmk. Identyko miał mójI tak i nie, jednej nie lubi... nie umie jej chwycić wcale.
Dopajany mm z tego tytułu jest, bo jeden cyc w obsłudze tylko. Drugi fe.
Ale mm mało pije, bo rzyga. Więc dzisiaj spadek na wadze dobowy ponad 200g.![]()
Jak Ci rzyga po mm, a nie rzyga po Twoim to moze mieć alergię na bmk. Identyko miał mójnie straszę, tylko daję znać, zeby poobserwować.
u mnie przy tej „niechcianej” piersi pomogła pozycja spod pachy, próbowałaś ? maluch wtedy jest ułożony jak przy tej co lubi i daje się czasem oszukaćMam nakładki.
Była i CDL tu u mnie. Położne chodzą dostawiają, ale on się zwyczajnie jak nie umie złapać to zanosi i koniec. Czasem chwyci, czasem nie. Z jednego cyca.