• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych staraczek ♥️

reklama
No moja w szafie 7 lat wisiała, miałam ja wyrzucać juz parę razy, finalnie dobrze ze zostawiłam ale juz nawet mąż mowi, ze patrzeć na nią nie może 😆
Koniecznie ! Później zostanie mi tylko internet do zakupów bo ja lubię swobodę, jeszcze Kamil mi nie przeszkadza bo On lubi po sklepach ze mną łazić ale już jak mamy iść wszyscy to dramat 🙈.

A mają serio fajne wyprzedaże w Sinsay'u:)

Ja się jeszcze mieszczę w swoją kurtkę przed ciążą, hit bo to kurtka ze smyka na rozmiar 164 🤣🤣🤣 co prawda w grubej bluzie się nie dopnę, ale u nas dziś +5, a od jutro powyżej 10 stopni także luz. 🤣
Ja to kupiłam sobie kurtke specjalnie o rozmiar większą, wydaje mi się nawet, że w M wchodzi (przed ciążą XS ) i już się też nie mieszczę w sumie, jeszcze z miesiąc i paska mi zabraknie do obkrecenia się xD 🤣

Tylko jak ktoś nie wie kiedy to rodzę to myśli sobie i mówi,że poród za rogiem a jaki zonk jest jak odpowiadam, że połowa maja 😂

Ja to kupiłam sobie kurtke specjalnie o rozmiar większą, wydaje mi się nawet, że w M wchodzi (przed ciążą XS ) i już się też nie mieszczę w sumie, jeszcze z miesiąc i paska mi zabraknie do obkrecenia się xD 🤣

Tylko jak ktoś nie wie kiedy to rodzę to myśli sobie i mówi,że poród za rogiem a jaki zonk jest jak odpowiadam, że połowa maja 😂
Polowa maja już niedługo :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry