93kora
Moderator
Małymi kroczkami i do celuJa dopiero w tym roku pozbyłam się ciąowej kurtkiw sensie dopiero teraz schudlam na tyle, żeby się zmieścić w te sprzed.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Małymi kroczkami i do celuJa dopiero w tym roku pozbyłam się ciąowej kurtkiw sensie dopiero teraz schudlam na tyle, żeby się zmieścić w te sprzed.
Koniecznie ! Później zostanie mi tylko internet do zakupów bo ja lubię swobodę, jeszcze Kamil mi nie przeszkadza bo On lubi po sklepach ze mną łazić ale już jak mamy iść wszyscy to dramatNo moja w szafie 7 lat wisiała, miałam ja wyrzucać juz parę razy, finalnie dobrze ze zostawiłam ale juz nawet mąż mowi, ze patrzeć na nią nie może![]()
A jaka waga startowa ?No jutro 2 miesiące. Lekarz dziś mówił, że na to jak ulewa to bardzo ładnie przybiera. Jest co nosić, zwłaszcza z fotelikiem.
Przecież nic się nie stało sięFuck. Cześćchyba pomyliłam wątki przepraszam
![]()
Ja to kupiłam sobie kurtke specjalnie o rozmiar większą, wydaje mi się nawet, że w M wchodzi (przed ciążą XS ) i już się też nie mieszczę w sumie, jeszcze z miesiąc i paska mi zabraknie do obkrecenia się xDJa się jeszcze mieszczę w swoją kurtkę przed ciążą, hit bo to kurtka ze smyka na rozmiar 164co prawda w grubej bluzie się nie dopnę, ale u nas dziś +5, a od jutro powyżej 10 stopni także luz.
![]()
Polowa maja już niedługoJa to kupiłam sobie kurtke specjalnie o rozmiar większą, wydaje mi się nawet, że w M wchodzi (przed ciążą XS ) i już się też nie mieszczę w sumie, jeszcze z miesiąc i paska mi zabraknie do obkrecenia się xD
Tylko jak ktoś nie wie kiedy to rodzę to myśli sobie i mówi,że poród za rogiem a jaki zonk jest jak odpowiadam, że połowa maja![]()
Jakie niedługo co?Polowa maja już niedługo![]()