Zestresowana13
Fanka BB :)
Przyjebać z klasąJakie stylowe!
Takim to można przyjebać z klasą!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przyjebać z klasąJakie stylowe!
Takim to można przyjebać z klasą!
Nic o takich składnikach nie wpadło mi w oko niestetyOki a zamiast tego oxi coś ja mogę kupić bez tego kwasu?
No właśnie. Dlatego nie cierpię tych wszystkich supli bo jeden składnik i lipa. A ja nie dam rady łykać siedemnastu tabletek dziennie.Nic o takich składnikach nie wpadło mi w oko niestety![]()
Czemu nie dasz rady? Ja łykam raz dziennie wszystkie jednocześnieNo właśnie. Dlatego nie cierpię tych wszystkich supli bo jeden składnik i lipa. A ja nie dam rady łykać siedemnastu tabletek dziennie.
Mialam spytac co jest to 1, ale juz widzialamMiałam Wam już dawno wysłać co mam zalecone z witamin. Tylko nie wiem czy ilość kwasu foliowego jest ok będę musiała to sprawdzić.
Ale ladne!!! Tak stylowo na basenik np?śmiechłam… nawet na insta laczki mnie atakują Zobacz załącznik 1736398
A ja rozumiem, lykne jedna i gardlo zablokowaneCzemu nie dasz rady? Ja łykam raz dziennie wszystkie jednocześniepoza euthyroxem
Z 12 lat jakosA mogę spytać ile miałaś lat ja zaczęłaś miesiączkować? Bo to ponoc ma wplyw tez. Ja mialam 14 lat. No to jest duzy plus in vitro ze ta jedna obawa odchodzi. Ja jednak jak się nie uda naturalnie to nie podejmuję się in vitro.
Ja odkąd zaczęłam słuchać że czas na dziecko to powiedziałam że się staramy i dam znać jak się uda i się temat skończył na szczęście…Mam taki poboczny temat:
Czy Wasi najbliżsi, rodzina, przyjaciele wiedzą o staraniach? Ja bardzo długo nie poruszałam tego tematu z nikim
Czas na dziecko… jak ja lubie te teksty..Ja odkąd zaczęłam słuchać że czas na dziecko to powiedziałam że się staramy i dam znać jak się uda i się temat skończył na szczęście…
Nie jest rewelacyjny ale szanse są. Ja mam jeszcze większy zonk, bo AMH 0,47 a rocznik 87Mam wynik - AMH 2,47. Przypominam, że jestem z 1997![]()