• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych staraczek ♥️

To u nas podobnie. Chciałabym wcześniej ale czeka aż tata wroci z pracy. Teraz jednym kolację..
Jak zacznie chodzić do przedszkola to pewnie się u nas zrobi wczesniej, bo będzie pobudka wcześniej 🤔
Ale tak szczerze to mi nie przeszkadza. W wiekszość dni przynajmniej, bo jak jest upierdliwie to odliczamy minuty 🤣 ale w lecie o 20 to jeszcze można szaleć w ogrodzie i aż żal iść do łóżka.

reklama
2770..identycznie jak moj synek 😄

A jak u was? Jak nowa rzeczywistosc z dzidziusiem?
Zdążyliśmy już się trochę oswoić 😅 i nauczyć, że jedyna pewna przy takim maluchu, to zmiana 😝 Co się nie przyzwyczaimy do jednego schematu, tak to nazwijmy, to Mała pokazuje, że jednak woli inaczej 😅 Ja się już przyzwyczaiłam do chronicznego braku snu, chociaż potrafi już przespać ciągiem 4h, ale tylko w nocy. W dzień drzemki max. 45-60min. Nie lubi leżenia na brzuszku, nie lubi ćwiczeń na wzmożone napięcie mięśniowe obręczy barkowej ani na obniżone napięcie buziaka. Najbardziej lubi tulaski, noszenie na rękach, a od paru dni ssanie swoich paluszków 😏

To się cieszę 🥳
Teraz najlepszy ale najcięższy czas przed Wami w domu (chyba,że będzie jadł i spał ) to będziesz miała kiedy zjeść i odpocząć 🤗

Wróciliśmy w pielesze 😁
Wszystko póki co spoko. Ale stety niestety, na wypisie mam jednak zalecenie przyjmowania neoparin więc wykupiłam. W wypisie mam jakieś oznaczenia robione no i to raczej od nich się wzięło, fibrynogen i coś jeszcze. 🤔
No trudno, muszę się nauczyć kłuć własny brzuch. 🙃 Dla mnie nowość.

reklama
Zdążyliśmy już się trochę oswoić 😅 i nauczyć, że jedyna pewna przy takim maluchu, to zmiana 😝 Co się nie przyzwyczaimy do jednego schematu, tak to nazwijmy, to Mała pokazuje, że jednak woli inaczej 😅 Ja się już przyzwyczaiłam do chronicznego braku snu, chociaż potrafi już przespać ciągiem 4h, ale tylko w nocy. W dzień drzemki max. 45-60min. Nie lubi leżenia na brzuszku, nie lubi ćwiczeń na wzmożone napięcie mięśniowe obręczy barkowej ani na obniżone napięcie buziaka. Najbardziej lubi tulaski, noszenie na rękach, a od paru dni ssanie swoich paluszków 😏
Mojemu synowi pomogła piłka, a też się bujaliśmy z tym problemem. I tak ma super drzemki. Pamiętaj, że zawsze może być gorzej - przynajmniej u nas z tym nie było kolorowo, a znam maluchy co jeszcze gorzej sypiały od niego Szkraba 🙈

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry