• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Ja wykituje dzisiaj 😆
Od rana dzwoniłam się rejestrować do endokrynologa to na NFZ mam wizytę w sierpniu ale na USG dopiero w lutym 27 r bo wcześniej nie mają miejsca. Też jest dziwne ,że w jednej przychodni mogłam się umówić na wizytę do endokrynologa ale na USG już nie bo nie mają niby z moim rodzinnym umowy 🙄 dziwne to wszystko.
Mój mąż mówił,żebym się jego siostry zapytała (ma trochę chody w szpitalu dzięki teściowej) czy będzie robiła USG tarczycy i ,żeby mnie też zarejestrowała szybciej niż luty - tylko tyle,że on chyba zapomniał,że ja nie mam takiego samego nazwiska jak ona to mi to nic nie pomoże i tak- nie wejdę przecież na Sor i nie powiem,że jestem od nich i mają mnie zbadać 🙄 nawet nie mam nr do jej teściowej ,żeby w razie co się na nią powołać także bez sensu kombinowanie...
Endo do którego się zarejestrowałam ma same złe opinie 🤣
Także no - zobaczymy jak to będzie
Jest oficjalna strona NFZ na której można sprawdzić orientacyjne terminy w poradniach i oddziałach

reklama
Muszę Wam też napisać że bardzo się cieszę że trafiłam na to forum bo tutaj można pomarudzić pojeczec i napisać co nam się wydaje chociaż czasami wiec że sama niepotrzebnie cos sobie nasuwam i się nakręcam bo obawiam się ze gdybym nawet najbliższej psiapsi truła tak czy mężowi to już by mieli dość 😂😂
A tam mamy tu siebie i się rozumiemy.
Także fajnie że jesteście dziewczyny 💓
Mam takie samo spostrzeżenie, tu nie ma wstydu 🥰

dziewczyny jak to jest z tym badaniem prolaktyny - nie można nic się ruszać wcześniej? 😬 w sensie mam do laboratorium pewną drogę, jak bardzo spacer wpływa na taki wynik?

Muszę Wam też napisać że bardzo się cieszę że trafiłam na to forum bo tutaj można pomarudzić pojeczec i napisać co nam się wydaje chociaż czasami wiec że sama niepotrzebnie cos sobie nasuwam i się nakręcam bo obawiam się ze gdybym nawet najbliższej psiapsi truła tak czy mężowi to już by mieli dość 😂😂
A tam mamy tu siebie i się rozumiemy.
Także fajnie że jesteście dziewczyny 💓
Łatwiej być w grupie osób w tej samej sytuacji ❤️ chociaż ja ostatnio mało się udzielam, bo nie chce Wam tu smęcić, mam podły nastrój, mam nadzieję, że to nadchodząca @ na to wpływa i jak przyjdzie to sie skończy ten stan, którego nawet nie potrafię nazwać...

A ja się wyżale, że nie wiem kiedy okres dostanę, bo nie dość że owulacja się opóźniła, to nie mierzyłam temperatury, a spadek spoczynkowej według zegarka miałam 48h po pozytywnym teście owulacyjnym. Nie żeby to było jakieś istotne, ale lubiłam mieć świadomość kiedy to wypadnie 😂🙈

🙈🩷

Załączniki

• IMG_4484.png
    IMG_4484.png
    467,7 KB · Wyświetleń: 102
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry