mariposa_
Fanka BB :)
Jest oficjalna strona NFZ na której można sprawdzić orientacyjne terminy w poradniach i oddziałachJa wykituje dzisiaj
Od rana dzwoniłam się rejestrować do endokrynologa to na NFZ mam wizytę w sierpniu ale na USG dopiero w lutym 27 r bo wcześniej nie mają miejsca. Też jest dziwne ,że w jednej przychodni mogłam się umówić na wizytę do endokrynologa ale na USG już nie bo nie mają niby z moim rodzinnym umowydziwne to wszystko.
Mój mąż mówił,żebym się jego siostry zapytała (ma trochę chody w szpitalu dzięki teściowej) czy będzie robiła USG tarczycy i ,żeby mnie też zarejestrowała szybciej niż luty - tylko tyle,że on chyba zapomniał,że ja nie mam takiego samego nazwiska jak ona to mi to nic nie pomoże i tak- nie wejdę przecież na Sor i nie powiem,że jestem od nich i mają mnie zbadaćnawet nie mam nr do jej teściowej ,żeby w razie co się na nią powołać także bez sensu kombinowanie...
Endo do którego się zarejestrowałam ma same złe opinie
Także no - zobaczymy jak to będzie
Informator o Terminach Leczenia Index
Informator Narodowego Funduszu Zdrowia. Strona ułatwia wyszukanie pierwszego wolnego terminu do lekarza lub przychodni.